OYUNCU ALABORA KORUMA İSTEDİ

Yeni Şafak gazetesi tarafından sahnelediği oyunla Gezi Parkı protestosunun provasını yapmakla suçlanan Mehmet Ali Alabora, koruma istediğini söyledi.

10 Haziran 2013 Pazartesi 16:05
OYUNCU ALABORA KORUMA İSTEDİ

 Yönetmenliğini yaptığı, olağan dışı bir ülke olan Pinima'nın canlandırıldığı "Mi Minör" oyunu nedeniyle, Yeni Şafak gazetesinin hedef tahtasına koyduğu tiyatrocu Memet Ali Alabora bugün 14.00'te bir basın açıklaması yaptı.

Cağaloğlu Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirilen toplantıda Alabora , Gezi Parkı sürecinde yaşadıkları anlatarak "Yeni Şafak gazetesinin böyle aklı zorlayan bir sonuç çıkartması şaşırtı. Bir oyunun içerisine çekilmeye çalışılıyorum. Can güvenliğim yok, avukatım aracılığıyla koruma talebinde bulundum. Son olarak Yeni Şafak gazetesine bir teşekkür borçluyum. Tiyatroyu bu kadar ciddiye aldığınızı gösterdiğiniz için. Çağımızda tiyatro ile toplumsal olaylar yaratmak mümkün değil" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.06.2013 16:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
buse tekyürek 2014-08-09 13:55:21

ben yarışmanızı çok beğeniyorum çok güzel yarışmacılar var allah kolaylık versin ben nihal ablanın kaoruma altına alınmasını istiyorum.sayğılar