'ORUÇ ZENGİNE ZORUNLU YOKSULA DEĞİL'

Uluslararası Müslüman Âlimleri Birliği Başkanı Mustafa Raşid, orucun sadece zenginler için zorunlu, fakirler içinse zorunlu olmadığını belirten bir fetva yayınladı.

03 Haziran 2018 Pazar 01:30

Uluslararası Müslüman Âlimleri Birliği Başkanı ve Avustralya Müftüsü Mustafa Raşid, orucun sadece zengin insanlar için zorunlu, fakirler içinse gönüllü olduğuna dair bir fetva yayınladı.

Sputnik'te yer alan habere göre Mustafa Raşid, bir ABD'li televizyon kanalına verdiği röportajda farklı ülkelerdeki fakirlik sınırının farklı olabileceğini, kendi hesaplarına göre aylık geliri 500 doları aşmayan bir Mısırlıya fakir denilebileceğini belirtti. ​"Orucun amacı, fakirin karnını doyurmak ve bir kişi her gün bir fakirin karnını doyuruyorsa, bu en iyi oruçtur" diye konuşan Raşid, ancak bu fetvanın fakir insanlara orucu bırakma çağrısı anlamı taşımadığını, fetvanın asıl amacının, orucun prensiplerinin anlaşılması olduğunu aktardı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Çalişma Günü İçi̇nde, 2019-01-18 12:54:24

10.000 Euro ile 10.000.000 Euro arasında bir kredi sağlamak için GERÇEK BİR FİNANSAL KREDİ ŞİRKETİ (işletme veya şirket kredisi, kişisel kredi, ipotek kredisi, araç kredisi, borç konsolidasyonu kredisi, risk sermayesi, sağlık kredisi, vb.) ))
Yoksa bir bankadan ya da finans kurumundan bir nedenden ötürü borç almadın mı?
Şimdi başvurun ve 3 gün içinde işleme konup onaylanan gerçek bir finansal borç alın.
FİNANSAL KREDİ FİNANSAL ŞİRKET MICHAEL KEVIN, uluslararası düzeyde bir kredi borcuyuz, doğrulamak için ülkenizin geçerli bir kimliği veya uluslararası pasaportu ile% 2'lik düşük bir faiz oranına sahip GERÇEK FİNANSAL KREDİLER sunuyoruz.
Kredi geri ödemesi, kredinin alınmasından 1 (bir) yıl sonra başlar ve geri ödeme süresi 3 ila 35 yıl arasındadır.

HEMEN YANIT VE İŞLETMECİLİK BAŞVURUSUNDA 2 ÇALIŞMA GÜNÜ İÇİNDE,
Bu mektup aracılığıyla bize doğrudan ulaşın: [email protected]

Aşağıdaki bilgilerle bize ulaşın:

Ad Soyad: ____________________________
Kredi olarak gere