ORG. KIVRIKOĞLU ŞIRNAK VE SİİRT'TE...

KARA Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, bareberindeki komutanlarla önce Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, daha sonra da Siirt Valisi Musa Çolak'ı makamlarında ziyaret etti.

20 Ağustos 2011 Cumartesi 16:51
ORG. KIVRIKOĞLU ŞIRNAK VE SİİRT'TE...

Kara Kuvetleri Komutan Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, birlikleri denetlemek için geldiği Şırnak'ta Vali Vahdettin Özkan'ı ziyaret etti. Orgeneral Kıvrıkoğlu'nun beraberinde 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Yıldırım Güvenç, Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral İlhan Bölük ile Vali Özkan'a ziyareti basına kapalı yapıldı. Görüşmenin ardından Orgeneral Kıvrıkoğlu ve beraberindeki komutanlar valilikten ayrıldı.

Orgeneral Kıvrıkoğlu, beraberindeki komutanlarla daha sonra Siirt'e geçerek Vali Musa Çolak'ı ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan Orgeneral Kıvrıkoğlu'na Vali Çolak, makamında Türk Bayrağı motifli Siirt battaniyesi ile Siirt balı hediye etti. Orgeneral Kıvrakoğlu, gazetecilerin, bölgeye geliş amacıyla ilgili sorusu üzerine, "Teşekkür ederim" karşılığını verdi.

Orgeneral Kıvrıkoğlu ve beraberindekiler ziyaretin ardından valilikten ayrıldı.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol