ORDUEVLERİNDE TÜRBAN VE SAKAL ARTIK SERBEST

Orduevlerine giriş sırasındaki kılık ve kıyafetleri düzenleyen yönetmelik değiştirildi. 'Sakallı, cübbeli ve türbanlı girilmez' ifadeleri kaldırıldı.

17 Mayıs 2012 Perşembe 11:10
ORDUEVLERİNDE TÜRBAN VE SAKAL ARTIK SERBEST

 Orduevleri, Askeri Gazinolar ve Sosyal Tesisler Yönetmeliği'nde değişikliğe gidildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın konuya ilişkin yönetmeliği Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre, yönetmelikte yer alan ve düğün yapacakların riayet edeceği hususların belirlendiği özel anlaşma şartlarına ilişkin ekinden ''Yaşının ilerlemesi nedeniyle dini inançlarına uygun olarak sade bir şekilde sakal bırakmış kişiler ile yaşlı annelerden yüzü açık olacak şekilde eşarplı olanların dışında; sakallı, cüppeli, sarıklı, takkeli, türbanlı vb. çağdaş olmayan kıyafetlerle gelenler, günlük sakal traşı olmamış ütüsüz ve kirli elbiselerle gelenler, yabancı uyruklu kişiler ordu evine giremezler'' ibaresi kaldırıldı.
Yönetmelik bugünden itibaren yürürlüğe girdi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
David Collins 2018-11-15 09:36:31

Merhaba.

Mali yardıma ihtiyacınız var mı? Yeni bir ev satın almak veya yatırım yapmak için bir krediye mi ihtiyacınız var, yoksa% 3'lük düşük faiz oranıyla hızlı mali yardıma mı ihtiyacınız var? ödenmemiş faturalar ödemek? Bu kadar çok banka reddettin mi?

İşletmenizi genişletmek için finans yapmak zorunda mısınız? kişisel nedenlerle kişisel finans? Tüm finansal sorunlarınızı çözmeyi taahhüt ediyoruz.

şimdi bize ulaşın. Email: [email protected]

Postanızı bekliyorum.
Aklında tut
David Collins
Bize bir e-posta gönderin: [email protected]