ÖNCE ATEŞ SONRA EL BOMBASI...

Kayseri'deki İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik saldırıda yaralanan Polis Memuru Turgut Koç, arabanın camından atılan el bombasının patlaması sonucu yaralandığını söyledi. İşte o dehşet anlarının ayrıntıları...

28 Mayıs 2012 Pazartesi 15:28
ÖNCE ATEŞ SONRA EL BOMBASI...

 Bünyan Kaymakamı ve Pınarbaşı Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören yaralıları ziyaret etti.

 
Kılınçkaya, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren Polis Memuru Turgut Koç'a ''geçmiş olsun'' dileğinde bulundu. Teröristlere müdahale eden polis ekiplerinin kahramanlık örneği gösterdiğini dile getiren Kaymakam Kılınçkaya, Koç'a, ''Allah senin gibi kardeşlerimizi korusun'' dedi. Koç da, saldırı sırasında kolundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığını anlattı.
 
Durumunun iyi olduğunu, ancak şehit olan arkadaşına üzüldüğünü ifade eden Koç, ''Arabadan arkadaşıma ateş ettiklerini gördüm, o da karşılık verdi. Daha sonra arabanın camından el bombası attılar. El bombasının patlaması sonucu yaralandım'' dedi.
 
Görgü tanıklarından Hasan Karakaya ise patlamada sırtına isabet eden bir cisimle yaralandığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.
 
Olay sırasında tesadüfen Emniyet Müdürlüğü'nün yanından geçtiğini bildiren Karakaya, şunları söyledi:
 
''O sırada yoldan geçiyordum. Siyah bir araba geldi ve duvarın yanına park etti. İçinden silah sıktılar. Sonra bir şahıs oraya düştü. Sonra biri arabadan indi, ona ateş eden polisin de düştüğünü gördüm. Daha sonra bir patlama oldu. Ben geri döndüm. O sırada daha büyük bir patlama oldu, sırtıma bir parça geldi. Canımın derdine düştüm. Beni hastaneye yetiştirdiler. Daha sonra olanları bilmiyorum.''

AA





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol