'ÖLECEKSEK ADAM GİBİ ÖLELİM'

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, 'Öleceksek Adam Gibi Ölelim' başlıklı yazısında 'İç ve dış unsurlar çıldırsalar da süreç devam edecek' dedi.

24 Ağustos 2015 Pazartesi 04:16
'ÖLECEKSEK ADAM GİBİ ÖLELİM'
İşte o yazı:

" Ne diyor Sayın Cumhurbaşkanımız; “Öleceksek adam gibi ölelim”... 
Bunu anlamaktan uzak, aklı hırsının arkasından gelen bir köşe yazarı şunu ima ediyor; küresel güçler ne isterse yapar! Bak Mursi’yi asacaklar, herkes ayağını denk alsın!

EY ZAVALLI! Sanıyor musun ki; BU YOLDA ÖLÜM BİZİ ZERRE KADAR KORKUTUR! Sayın Cumhurbaşkanımız yine ne diyor; BİZİM ÖLÜMÜMÜZ ŞAHSİYETLİDİR!

EY ZAVALLI SANIYOR MUSUN Kİ; İSRAİL’İN UZANTILARI MURSİ’Yİ İDAMA MAHKUM ETTİĞİNDE İNANANLARIN ZERRE KADAR KILI KIPIRDAR!

Sevgili dostlar, bunları yazanların bazı şeyleri aklı hayali almıyor ve AYNI SORUYU İNATLA sorup duruyorlar; ne oluyor, Cumhurbaşkanı neden illeri dolaşıyor! Senin ne olduğunu bile anlayamadığın sebepler için dolaşıyor! Senin gibi emir almayanların BİLECEKLERİ için dolaşıyor!

Sevgili dostlar, alışmışlar “seçilmişleri” Ankara’ya hapsetmeye ve Türkiye’yi “yerleşik oligarşik parçaların hegemonyasında” yönetmeye! 1930’lardan 2002’ye kadar olanın adı bu! Bu düzene karşı çıkanların da rahmetli Menderes gibi hazin sonu belli... Yalnız o günleri özleyenlere dostça bir uyarım var; arada bugün büyük bir fark, ne Türkiye 1950’lerin 60’ların Türkiyesi, ne de ortak bilincimiz o günlerdeki gibi... Halkın iradesine karşı atılacak en küçük bir adım, teşebbüs edene felaket getirir!

Sevgili dostlar, SEÇİLMİŞ CUMHURBAŞKANLIĞI makamı demokrasi kültürümüzün geldiği nokta itibariyle “başlı başına” bir devrim olmakla birlikte, bu koltuğa ilk defa seçimle oturan LİDER’in de attığı adımlar bu dinamiğin devamı niteliğinde...

Cumhuriyet tarihinde ilk defa Cumhur sandıktan çıkıyor ve “statü sembolleri” içinde kalmak yerine sahaya iniyor, Başkan Cumhur ile kucaklaşıyor... Bunu anlayamayanlar ve en önemlisi idrak edemeyenler, ne olduğunu anlamaya ve büyük resme bakmaya çalışsınlar, en azından Türkiye’nin geleceği için...

Sonuç: Başkan’ın Cumhur ile sahada kucaklaşma süreci başladı, bu kucaklaşma kalıcı, seçimle alakası yok, asla olmadı! Ve YERLEŞİK DÜZEN, iç-dış unsurlar çıldırsalar da bu SÜREÇ DEVAM edecek... YENİ TÜRKİYE TAM OLARAK TESİS EDİLENE kadar..."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.08.2015 04:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol