Öksüre Öksüre Türkiye'ye Geliyorlar!

Hükümet 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların evden dışarıya çıkmalarına yasak getirirken sınır güvenliğimizi sorgulatacak görüntüler de pes dedirtti.

07 Nisan 2020 Salı 11:24

Türkiye koronavirüs salgını ile mücadelesini sürdürürken vaka sayıları da gün geçtikçe artıyor. 

Sağlık Bakanlığı, vaka sayısını günbegün açıklıyor olsa da Dr. Meltem Özen, Türkiye'de korona virüs vaka sayısının açıklanan gibi olmadığını mevcut rakamın 600 ila 900 bin arasında olduğunu söyledi.

Öte yandan hükümet 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların evden dışarıya çıkmalarına yasak getirirken sınır güvenliğimizi sorgulatacak görüntüler de pes dedirtti.

MHP eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, öksürükler eşliğinde İran sınırından Türkiye'ye ihraç edilmeye çalışılan Afgan mültecilerin görüntülerini paylaştı.

Bir dönem Iğdır'da MHP'den milletvekili seçilen sonra partiden ihraç edilen Dr. Sinan Oğan'ın paylaştığı görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Mültecilerin sürekli öksürmesi, akıllara korona virüsü getirdi.

Sinan Oğan, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

 Bu görüntüler sınırımızın İran tarafından (Muhtemelen Taş Maku yakınları) Türkiye'ye geçirilmeye çalışılan Afganlılar. İran, ülkesindeki mültecileri bize ihraç etmeye devam ediyor! Dikkat ederseniz bir çok öksürüyor! Önlem!"

NOT: HABERE İLİŞKİN VİDEOYU SAYFANIN ÜST TARAFINDA İZLEYEBİLİRSİNİZ.

w-001.PNG

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.04.2020 11:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol