'OBAMA BİLE ONU KISKANIYOR...'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın lise öğretmenlerinden Semra Acar, “ Kendisine de bir vesile ile söylemiştim. Bence Amerikan Başkanı Obama bile onu kıskanıyor” dedi. Acar, Erdoğan'ı öve öve bitiremedi!

23 Kasım 2012 Cuma 10:49
'OBAMA BİLE ONU KISKANIYOR...'

 AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları, "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla Sütlüce’deki il binasında bir program düzenlendi. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Zengin Topal’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, Başbakan Erdoğan’ın İstanbul İmam Hatip Lisesi'ndeki öğretmenlerinden Semra Acar'ın da aralarında olduğu çok sayıda emekli öğretmen katıldı.

Başkan Topal’ın selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen emekli sanat tarihi öğretmeni Semra Acar “Ben Recep Tayyip Erdoğan’ı 4 bölümde yorumlamak istiyorum. Birincisi talebe olarak, ikincisi insani değerleri ve nitelikleri olarak, üçüncüsü başbakanım olarak, dördüncüsü ise bir dünya lideri olarak" dedi. Erdoğan'ın lisedeyken disiplinli, vizyon sahibi, sportmen bir öğrenci olduğunu kaydeden Acar, "Okulun edebiyat kolu, münazara kolu başkanı ve sanat tarihi dersinin de bölüm başkanıydı” diye konuştu. Başbakan Erdoğan’ın siyasi kimliği ve icraatlarını da öven Acar “Kendisine de bir vesile ile söylemiştim. Bence Amerikan Başkanı Obama bile onu kıskanıyor” diye konuştu.
Konuşmaların ardından İstanbul Şehir Tiyatroları sanatçıları sahne aldı ve davetlilere şiir dinletisi sundu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol