O DA ERDOĞAN'A KIZDI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı “Bizim ‘Put’umuz yok” diyerek hedef alan Kadir Mısıroğlu, sosyal medyadan dikkat çeken mesajlar paylaştı.

10 Mart 2018 Cumartesi 14:13

AKP'li Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, "Kadınlar dayak yiyorlarsa şükretsinler" diyen Sosyal Doku Vakfı Başkanı ve İlahiyatçı Nurettin Yıldız'a karşı çıkarak “İslam’ın güncellenmesinin gerektiğini bileyecek kadar da aciz bunlar. İslam’ın hükümlerinin güncellenmesi vardır” demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerinin ardından Kurtuluş Savaşı için “Keşke Yunan galip gelseydi” diyen, Atatürk ve Mehmet Akif Ersoy’a ağır sözler eden Kadir Mısıroğlu’ndan dikkat çeken mesajlar geldi. Kadir Mısıroğlu, kısa süre önce hastanede tedavi görmüş ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da kendisini ziyaret etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı “Bizim ‘Put’umuz yok” diyerek hedef alan Kadir Mısıroğlu, sosyal medyada şu mesajları paylaştı:

“Sözlerin ve fiillerin Allah düşmanlarını sevindiriyor, Allah dostlarını üzüyorsa kendini kontrol et. Eğer Allah düşmanlarını rahatsız ediyor, Allah dostlarını sevindiriyor ise; istikâmetin sağlamdır, devam et. Bizim ‘Put’umuz yok. Biz doğruya doğru, eğriye eğri deriz. Elhamdülillah. Aklınızdan asla çıkarmayın. Kimi ‘Put’ yaparsanız cenab-ı Hakk, alem-i esbabda sebepler halk ederek o ‘Put’u kırar. Muhabbette freni olmayanın varacağı yer ‘Put’çuluktur. Sevdiklerinizi itidalli sevin. Aksi halde felâketlerine sebep olursunuz.”

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol