NAMAZ PROVOKATÖRÜ KONUŞTU!

İzmir’de tramvay yolunda namaz kılan Göksel Duran, “Namazımı kazaya bırakmamak için orada kıldım. Namazımı bittiği an personel kardeşimle göz göze geldim. Göz göze geldiğim anda ona ufak bir selam verdim oda bana gözlerini kırptı” dedi.

04 Haziran 2017 Pazar 03:20

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde iki günce tramvay seyir halindeyken hattın geçtiği noktada oturup namaz kılan ve hem kendisini hem tramvayda bulunanları tehlikeye atan fakat vatman Aysu Tuna’nın dikkati ve refleksi nedeniyle kazanın eşiğinden dönen Göksel Duran, olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Göksel Duran, büyük tepki çeken bu provokatif olayı, namazını kazaya bırakmak istemediği için gerçekleştirdiğini ve olay esnasında tramvayın geldiğini anlamadığını öne sürdü.

İhlas Haber Ajansı’na konuşan Duran, “Pazarda topun patladığını duyduğum an ailemi topladım. 20-25 dakika geçti iftarı nasıl olsa her türlü açacağını biliyordum en azından namazımı kılayım dedim. Kazaya bırakmak istemedim. Tabii o anda da arayı hesaplamıştım ben tramvayın gidebileceğini düşündüm. Tramvayın geldiğini falan hiçbir şey hissetmedim. Namazımı bitirdiğimde kadının beni çektiğini görmüştüm zaten. Namaz bittiğinde kendisine teşekkür ettim” ifadelerini kullandı.

Göksel Duran, Vatman Aysu Tuna’ya teşekkür etti. Duran, “Hakkını helal etsin bana kadın sürücü yolcularla beraber. Acelemiz vardı, yatsın namazı okunacaktı. Namazımı kazaya bırakmamak için orada kıldım. Namazımı bittiği an personel kardeşimle göz göze geldim. Göz göze geldiğim anda ona ufak bir selam verdim oda bana gözlerini kırptı. Ona çok teşekkür ediyorum hakkını helal etsin yolcularla beraber gerçekten Allah razı olsun beni hiç uyarmadı. Nasıl geldiğini bile hissetmedim raydan ses bile duymadım” dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol