MÜSLÜMANLAR KUR'AN'A İHANET EDİYOR!

Hocamız Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, gayrimüslim dünyanın Kur'an'a karşı tavrının en fazla tembellik olarak nitelenebileceğini asıl sorgulanması gerekenin Müslüman dünyanın tavrı olması gerektiğini söyledi.

19 Kasım 2014 Çarşamba 14:59
MÜSLÜMANLAR KUR'AN'A İHANET EDİYOR!
HOCAM, GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE AVRUPA UZAY AJANSI TARİHİ BİR OLAYA İMZA ATTI VE KUYRUKLU YILDIZA 10 YIL GİBİ BİR SÜREDE UZAY ARACI İNDİRDİ. BU KURAN PERSPEKTİFİ AÇISINDAN NASIL GÖRÜLMELİ?

Gayrimüslim dünya Kur'an'a karşı en fazla tembeldir diyebiliriz. Ama Müslüman dünya Kur'an'a karşı ihanet içindedir, ihanet etmiştir.

Tavrı ihanet tavrıdır. Süleyman Ateş bir tarihte söz söylemişti ve bana da ağır gelmişti ama şimdi çok daha iyi anlıyorum. Şunu söylemişti birilerini kastederek, " Bunların Kur'an karşıtı tavırları Kur'an vahyedildiği zamanda Mekke müşriklerinin tavrından hiç farklı değildir." Gerçekten de hiç farklı değildir.

Böyle bir dünyada adamlar kuyruklu yıldıza inmiş.

"Göklerde ve yerde ne varsa hepsini sizin kullanımınıza verdim. Size boyu eğdirdim" diyor Allah kitabında. Şimdi bu yapılan başka nedir?

Kim yapıyor bunu? Gayrimüslimler. Bunu neden Müslümanlar yapmıyormuş. Kur'an diyor ki, 'Mücrim olanlara Müslim muamelesi yapmayız."

Ben Müslümanım demekle olmuyor bu işler.

MÜSLÜMAN DÜNYA HER OLAY SONRASI KUR'AN'DA VAR BİLİYORDUK DİYOR AMA HEPSİ BU KADAR...

Adam namazlı-niyazlı baktığınız zaman. Ama Maun Suresi'ne kurban olayım. O namazları deşifre ediyor bizlere. Lanetli diyor. Ve işi gücü derdi, gamı, meselesi Kur'an ile uğraşmak. Kur'an din olmasın bütün dertleri bu.

Adam Kur'an diyor ama Kur'an'ın Müslümanı nerede?

Allah ile Aldatma ve Maun Suresi Böyle Buyurdu'dan sonra bunlar iyice Kur'an düşmanı kesildiler. Bu Kur'an bizim başımıza dert oldu diyorlar. Biz tezgahı kurmuş gidiyorduk bize patent versin, itibar versin ama din olmasın diyorlar. Dinin içini biz dolduralım diyorlar. Dincilik budur işte. Maskeyi, kostümü Kur'an'dan alır fakat dinin içini Kur'an'ın asla kabul etmeyeceği şeylerle doldurur.

Müslüman dünya Kur'an'ın patentini gaspetmiş. Aydınlığın patentini gaspetmiş ve saltanat kuruyor sonra da Kur'an ile alay ediyor.

Bu zamanı düşününce Mekke müşrikleri bile birşeymiş.



yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.11.2014 11:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol