MUHAMMED ALİ'NİN AİLESİ HEDİYELERİ DE ALMAMIŞ...

Son skandal ise müze olarak kurulan Muhammed Ali Merkezi’nde yaşandı.

12 Haziran 2016 Pazar 15:20
MUHAMMED ALİ'NİN AİLESİ HEDİYELERİ DE ALMAMIŞ...
Efsane boksör Muhammed Ali’nin cenazesine katılan Tayyip Erdoğan’ın programını yarıda kesip Türkiye’ye dönmesinin ardından, cenazede yaşananlar skandallar da bir bir ortaya çıkmaya başladı. Son skandal ise müze olarak kurulan Muhammed Ali Merkezi’nde yaşandı. Erdoğan 15 dakika beklemesine rağmen götürdüğü hediyeleri aileden kimseye veremedi.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Tayyip Erdoğan’ın erken dönüşünü; İlk gün yaşanan kargaşadan sonra aynı kargaşanın ikinci gün de yaşanmasına gerek kalmadığına karar verdi” diyerek açıklamıştı. O “kargaşaya” ilişkin bir detay daha Hürriyet muhabiri Tolga Tanış’tan geldi.

“Erdoğan’ın hediyeleri elinde kaldı”

Habere göre, organizasyon aksaklıkları,  müze olarak kurulan Muhammed Ali Merkezi’nde de sürdü. Erdoğan, götürdüğü hediyeleri bir aile üyesine teslim etmek için yaklaşık 15 dakika bir odada bekledi, ancak hediyeleri almaya kimse gelmedi.

Cumhurbaşkanlığı’nın “Aileden biri özür diledi” sözleri de şüpheli

Cumhurbaşkanlığı  ‘Muhammed Ali’nin dostu’ dedikleri birinin kendilerinden özür dilediğini söylediğini açıklamıştı. Ancak açıklamada Muhammed Ali’nin ailesinden kimin özür dilediğine ilişkin bir detay da verilmedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.06.2016 15:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
gülten gürtürk 2016-06-12 19:47:13

ölü evi yastadır telaşı ise ona göre hediye gitmez bildiğim