MÜFTÜ BİLE YALAN SÖYLERSE...

Yeni Türkiye'de bilimsel eğitime ve pedagoji bilimine aykırı uygulamalar son sürat devam ediyor. Bunun son örneği K. Maraş'ın Elbistan ilçesinde yaşandı.

26 Mayıs 2017 Cuma 00:13
MÜFTÜ BİLE YALAN SÖYLERSE...

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde henüz okul çağına bile gelmeyen, okuma-yazma bilmeyen çocuklar, müftülüğün açtığı 4-6 yaş grubu Kuran kursundan "mezun" edildiler. Törende Elbistan Müftüsü, "Kuran 15 yıl önce yasaklanmıştı" diyerek aslında hiç olmamıl bir şeyi söyledi.

Elbistan Müftülüğünün açtığı 4-6 yaş Kuran kursundan "mezun" olan çocuklar, belediye düğün salonunda düzenlenen yıl sonu gösterisinde sahne aldılar. Henüz oyun çağında olan, okuma-yazma bile bilmeyen çocuklar, müftülüğün açtığı 4-6 yaş grubu Kuran kursundan "mezun" edildiler.

MÜFTÜDEN "KURAN YASAKLANDI" YALANI

Elbistan Haber sitesinde yer alan habere göre Elbistan Müftüsü Muhsin Demirel, "15 yıl öncesine kadar Kuran-ı Kerim yasaklanıp hayatımızdan tamamen dışlanır hale gelmişken, bugün hükümetimiz din ve Kuran eğitimi önünde en ufak bir engel bırakmadı. Bu konuda katkısı bulunan bütün devlet büyüklerine teşekkür ediyoruz" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.05.2017 11:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Eylül başak 2017-05-26 11:55:53

Bunların yeni dini yeni peygamberi var karıları kızlarını sundukları.yalan hırsızlık ahlaksızlık sapıklık çocuk pedofilliği yeni dinlerinin olmazsa olmazı..Müftü olacak yalancı..kemikyalayicı bir kemik de sen alırsın artık

Avatar
Vatandas 2017-05-29 02:41:14

Kendisi bizim ilçenin kekeç müftusudur.
Peygamber bile diyemez.
Vaazlarında peamber efandimiz der.
Bu kıraatle bu hitabetle torpilli olarak müftü olduğunu zannediyorum.
97 yılında bu şahşın oturduğu masada görev yapan müftünün actığı kuran kursundan bitirme belgesi aldım. Allah Allah o zaman yasaksa nasıl aldım.

Avatar
Ahmet yaman 2017-05-29 10:04:32

Bu adamın arkasını toplamaktan bir Elbistan bıktı tabi çalışan biri olsaydı şimdi çoktan girmişti bahtı kara Elbistan. ....

Avatar
adammmmm 2017-05-29 11:04:25

Kuran eğitiminde ilköğretim şartının kaldırılacağını söyleyen Bozdağ, “Hiçbir demokratik hukuk devletinde insanın dinin ana kitabını öğrenmesini kanunla yasaklaması sözkonusu değildir” dedi.

28 Şubat’ın bir yasağı daha kalkıyor. Hükümet, Kuran kurslarına yaş sınırı zorunluluğunu kaldırmaya karar verdi. AK Parti hükümeti, 28 Şubat sürecinde getirilen “Kur’an öğrenimine 12 yaş sınırı” yasağı konusunda adım atıyor. STAR’a konuşan Diyanetten sorumlu Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kuran öğrenimindeki ilköğretim 5. Sınıf şartının kaldırılacağını açıkladı. Bakanlığa gelir gelmez verdiği ilk talimatın Diyanet’e Kuran Kurslarıyla ilgili olduğunu söyleyen Bozdağ, “İnsan hakları ve hukuk devletiyle bağdaşmayacak bir şekilde ihdas edilmiş bulunan Kuranı Kerim öğrenimi önündeki engelleri ortadan kaldıracağız. Siz kanunla insanların meşru bir eğitimi almasını yasaklayamazsınız. Dünyanın hiçbir demokratik hukuk devletinde insanların dinin ana kitabını öğrenmesini kanunla yasaklaması sözkonusu de

Avatar
adammmm 2017-05-29 11:06:00

ANAP-DSP-MHP yasaklamıştı

Yasak nedeniyle yıllardır 5. sınıfı tamamlamadığı için 12 yaşından küçük çocuklar Diyanet’e bağlı Yaz Kur’an Kursları’na kabul edilmiyordu. Sözkonusu yasak 22 Ağustos 1999’da Mesut Yılmaz başbakanlığındaki ANAP-DSP-MHP koalisyonunun yaz döneminde Meclis’i toplayarak çıkardığı yasa ile getirilmişti. Diyanet Kanunu’nda yapılan değişiklikle sorun çözülecek ve yasağın kalkmasıyla camilerde sürdürülen yaz Kuran kurslarına ilköğretimin seviyesindeki tüm çocuklar kaydolabilecek. Böylece Ekim ayında TBMM’nin açılmasıyla birlikte 28 Şubat’ın Kuran Kursu yasağı tarihe karışacak. 12 yaşın altındaki çocuklarda camilerde dini bilgiler alabilecek.

İlköğretim 5. Sınıfı bitirme şartına tepki gösteren Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Görmez de yasağın anayasaya aykırı olduğunu söylemişti.
Müftü Beyin demek isteği 12 yaş altı çocuklar yaz Kur'an kurslarına alınmıyordu.Bu yasağın kaldırılmasıdı

Avatar
özen 2017-05-28 10:32:10

Çok ilginç sen nasıl müftü oldun ?

Avatar
Ahmet yaman 2017-05-29 10:06:58

Bu adamın arkasını toplamaktan bir Elbistan bıktı tabi çalışan biri olsaydı şimdi çoktan girmişti bahtı kara Elbistan. ....

Avatar
elbistanli 2017-05-29 11:08:27

Bu tur insanlari nasil muftu yapiyorlar Elbistana yakismayqn bu kalpazan ve evde kalmis insanlari buralara verip dinimizi kucultemezler Devlet buyuklarine sesleniyorum butur feto zihniyetli insanlari biraz inceleyin