MODA ERKEK OYNATMAK!..

Gazeteci-Yazar Rıza Zelyut, TV'lerdeki eğlence programlarına isyan etti. Zelyut, mevcut durumun tam da Osmanlı dönemini çağrıştırdığını söyledi.

09 Şubat 2018 Cuma 00:28

" Televizyonlara bir bakın. Amaç, iktidarın zihniyetine uymayan ne varsa hepsini ağır ağır ortadan kaldırmak ve böylece Orta Çağ Arap toplumlarına benzeyen bir Türkiye yaratmak. Buna uymayan Adnan Oktar’ın kanalını yok etmek için harekete geçtiler bile...

TV’lerdeki eğlence programlarında eskiden dansöz oynatılırdı. Şimdi bu ahlaka aykırı sayılıp yasaklanmış. Dikkat edin, oyun havalarının çalındığı programlarda erkekler ellerinde ziller-kaşıklarla çıkıp kıvırıyorlar.

Kadının oynaması suç ama oğlanların oynaması Müslüman ahlakına uygun...

Tam Osmanlı havası...

OSMANLIDA OĞLANCILIK kitabımızda belgelerini ortaya koyduk. Eski devrin yöneticileri, âlimleri, subayları, zenginleri ve kabadayıları yanlarında kadınla dolaşamazlardı ama yatak odalarına aldıkları parlak oğlanlarla gezerler; hatta bununla gurur duyarlardı.

Ve kadın, işte o devşirme Osmanlı tarafından aşağılık bir varlık olarak gösteriliyor; aşağılanıyordu. Kadın olduğu için anasından nefret ettiğini yazan Osmanlı şairleri ile bugün internetten yayımlanan kadın oyunlarını yasaklamaya kalkışmak, aynı zihniyet değil midir?

Yoksulların oğlan çocuklarına tecavüz edilen Ensar Vakfı’na arka çıkanlar mı savunacak bu milletin ahlakını?"
 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol