MAX, İZMİR OPTİMUM'A GELİYOR!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı günün anlam ve önemine yakışan eğlenceli etkinliklerle kutluyor.

18 Nisan 2012 Çarşamba 16:03
MAX, İZMİR OPTİMUM'A GELİYOR!
Televizyon ekranlarının sevilen ve çocuklar tarafından da ilgiyle izlenen ünlü oyuncu/sunucusu Jess Molho, “Hepsi 1 İnci”yarışması ile22 Nisan’da İzmir Optimum’da miniklerle buluşacak.
Jess Molho, “Hepsi 1 İnci” yarışmasını Optimum Outlet’te gerçekleştirecek ve yarışmada minik ziyaretçiler tüm hünerlerini göstermek için birbirleriyle yarışacaklar. Birbirinden akıllı ve sevimli küçük misafirlerimizin hem yarışacağı hem de eğlenceli vakit geçireceği Jess’le“Hepsi 1 İnci”İzmir’de sadece Optimum Outlet’te.
Optimum’larda 23 Nisan etkinlikleri bununla da bitmiyor…
Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012 birincisi Ali Yeşilırmak ve yetenekli köpeği Max, Optimum Outlet’e konuk olacak. Yarışmada sergilediği performansla 7’den 70’e herkesi büyüleyen ve birinciliği göğüsleyen harika köpek Max Optimum’a özel gösterisiyle de ziyaretçilerimizi yine kendisine hayran bırakacak.
Bu eğlenceli ve şaşırtıcı gösteriyi 23 Mart’ta İzmir Optimum Outlet’lerde izleyebilir, sevimli köpek Max’ı yakından görebilirsiniz.
Ayrıca, 21-24 Nisan tarihleri arasında daha birçok eğlenceli aktivite, atölye ve sürprizler Optimum’da minik ziyaretçileri bekliyor olacak.
Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, “Optimum Outlet’ te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol