'MASTÜRBASYON' TARTIŞMASI..

CNN Türk'te twitter yasağı tartışıldı, Nagehan Alçı ile Kadri Yüksel yine karşı karşıya geldi.

26 Mart 2014 Çarşamba 11:33
'MASTÜRBASYON' TARTIŞMASI..

 CNN Türk'teki twitter tartışması ekranda kıyamet kopardı! Nagehan Alçı, twitter yasağının kabul edilemez olduğunu ifade ederken, şirket politikalarını eleştirdi.Türkiye'nin haklı taleplerinin yerine getirilmesi gerektiğini söyledi. Bu sözleri, yasaktan yana konulmuş bir tavır olarak yorumlayan Kadri Gürsel'e çıkışan Alçı'nın tepkisi ise sert oldu.

Twitter'e getirilen erişim yasağı CNN Türk'te tartışıldı. Dört yerine bu kez beş yorumcuyla başlayan programda katılımcılar zaman zaman yine karşı karşıya geldi. Yasağı eleştiren ve "hırsızaoyyok" hesabıyla ilgili engelleme çabalarını değerlendiren Nazlı Ilıcak, kendisinin de "hırsızaoyvar" adlı bir hesap açacağını söyledi.

ALÇI O SÖZLERE AÇIKLIK GETİRDİ

Geçtiğimiz haftaki programdaki yasaklarla ilgili tavrının hala değişmediğini söyleyen Nagehan Alçı ise twitter'ın şirket politikalarını eleştirdi. Türkiye dışındaki bazı ülkelere gösterilen özenin Türkiye'ye gösterilmediğini iddia eden Alçı, Türkiye'nin haklı taleplerinin yerine getirilmesi gerektiğini anlattı.

"KENDİ MASTÜRBASYONUNUZU YAPMAYA DEVAM EDİN"

Bu sözlerle yasağa destek verildiği yorumunu yapan Kadri Gürsel'e Alçı'nın tepkisi ise sert oldu. Alçı, maniplasyon yapıldığını, yasağa destek vermediğini söylerken Gürsel'e 'Benim konuşmamın üzerine, twitter yasağını savunuyor demek, Türkiye'de iletişimin imkansızlaştığı bir ortamda siz kendi kendinize, Türkiye'yi özellikle okumayarak kendi masturbasyonunuzu yapmaya devam edin' diye çıkıştı. Bu sözler stüdyoda kısa süreli şaşkınlığa neden oldu. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.03.2014 11:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol