MARMARAY'DA TABANA KUVVET!

Marmaray'da bugün sabah saatlerinde kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı. Yolcular tramvaydan indi ve Marmaray'ı yürüyerek geçti.

30 Ekim 2013 Çarşamba 11:56
MARMARAY'DA TABANA KUVVET!

 Dün açılan Marmaray'da bugün sabah saatlerinde kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı. Yolcular tramvaydan indi ve Marmaray'ı yürüyerek geçti. Bu arada bir arıza da Kadıköy-Kartal metrosunda oldu. Seferler sinyalizasyon arızası nedeniyle yaklaşık bir saat yapılamadı.

Sabah saat 08.15'de CNN Türk Televizyonu'nun Marmaray'dan canlı yayın yaptığı sırada elektrikler kesildi. Kesinti nedeniyle sefer yapan tramvay rayda kaldı.

Kesintisinin ardından ''Seferler iptal edilmiştir'' anonsu yapıldı. Kısa bir aranın ardından kesinti giderildi. Şu anda Marmaray seferlerinde herhangi bir sorun yok.

YOLCULAR YÜRÜYEREK GEÇTİ

Yolcular inerek rayların kenarındaki yükseltiden yürürken o anlar bir yolcu tarafından görüntülendi. Kesinti sırasında siren çaldığı duyuldu. 

KADIKÖY-KARTAL METROSU DURDU

Kadıköy-Kartal Metrosu sabah en yoğun olduğu saatte sinyalizasyon arızası nedeniyle durdu. Sefer yapılamayınca hat güzergahında ek İETT seferleri devreye girdi. Yoğunluğun en üst seviyede olduğu işe gidiş saatinde meydana gelen arıza trafiği de olumsuz etkiledi. Yaklaşık 1 saatte sinyalizasyon yeniden çalıştırıldı ve seferler başladı.





yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.10.2013 11:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol