'MANAVGAT'IN SUYUNU İÇİP FİLİSTİNLİLERİ KATLEDİYORLAR'

" İktidara gelir gelmez Manavgat'ın suyunu İsrail'e bağladılar. Manavgat'ın suyundan beslenen İsrailliler, şimdi Filistinlileri katlediyorlar. "

17 Mayıs 2018 Perşembe 00:37

İlahiyatçı-Yazar Mehmet Emin Koç, İsrail'in Gazzet katliamını değerlendirdi, bu sürece giden yolda AKP iktidarının büyük payı olduğunu öne sürdü. İşte Koç'un flaş açıklamaları:

" Her Ramazan başlangıcında, her bayram zamanında Amerika'nın, İsrail'in İslam dünyasına operasyonlarına tanıklık ediyoruz. Vahşeti, katliamı yaşıyoruz. Bunu artık her yıl yaşar hale geldik. Ve çok enterasandır bugün Türkiye son dönemde İsrail'in bu kadar palazlanmasında, bölgede bu kadar ciddi ve etkin hale gelmesinde, devlet terörü uygulamasında Türkiye'nin inanılmaz katkıları olmuştur. Çok çabuk unutuyoruz maalesef herşeyi ama hatırlayın meydanlarda kahrolsun İsrail diye Türk milletinin oylarını avlayanlar hemen iktidara gelmelerinin akabinde Mart 2004'te Manavgat'ın suyunu İsrail'e bağladılar. Manavgat'ın suyundan beslenen İsrailliler, şimdi Filistinlileri katlediyorlar. Konya havalimanlarında İsrail'e tanınan özel eğitim imkanları ile hareketlenen uçaklar Filistin'i bombalıyorlar. Daha da enterasanı Gazze ablukası sırasında insanları Mavi Marmara gemisine doldurupta onları İsrail askerlerine öldürtüp, şehit edenler Suriye'ye yağdırılan Amerikan bombaları için 'biraz daha atması lazımdı, içimizin ferahlaması lazımdı' diyen İslamcılardı. Bunlar bugün bu iktidarında borazanlığını üstlenmiş haldeler. Türk milletinin bu tabloyu, bu yaşananları artık görmesi gerekiyor. Bakınız bu tablonun iman tarafında maalesef hükümet yanlış yolda yürüyor. Çünkü İsrail'e karşı Filistin'i koruyan bir irade vardı o da Suriye'ydi. Ne zaman ki Suriye fitnesi ortaya çıkarıldı, ateşi yakıldı işte o zaman Filistin de sahipsiz bırakıldı. Bu insanların mağduriyeti, mazlumiyeti ayyuka çıktı. Maalesef İslam gelecek vahşet bitecek diye iktidara gelen iktidar, bölgeye İslam yerine vahşet getirdi. Türk milleti bunu görmüyor. Ama artık görmesi gerekiyor çünkü aksi halde bu ateş zaten Suriye ile, İran ile kapımıza dayanmışken hepimizi cayır cayır yakacak."

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol