Lezzet

07 Kasım 2018 Çarşamba 03:07

Akp'nin yerel yönetimler sorumlusu Mehmet Özhaseki, bir türlü kazanamadıkları İzmir hakkında konuştu, Akp usülü belediyeciliğin tadına bakılması gerektiğini belirterek, “İzmirlilere o lezzeti tattıracağız” dedi.

Ben bi tadımlık vereyim…

İzmir'e metro yapıldı, kilometresi 50 milyon liraya geldi.
Aynı metro İstanbul'a yapıldı, kilometresi 140 milyon liraya geldi.
Kilometre başına 90 milyon lira pahalıya gelmesi, lezzet fışkırması değil midir?

Avrupa Birliği standartlarındaki biyolojik arıtma tesislerinin başkentidir İzmir… Türkiye'deki her dört biyolojik arıtma tesisinin biri İzmir'dedir.
Bizim Aziz başkan atıksu arıtma tesisleri yaptı, her biri taş çatlasın üç milyon dolar, adı lazım değil arkadaşların bir belediyesine tıpa tıp aynı tesisi yaptılar, dokuz milyon euro!

Sayıştay raporuna takılan Akp belediyesi var mesela… Bahçe hortumunu piyasaya fiyatının 45 katına satın almış, çocuk oyun havuzlarındaki topu 181 katına almış… Ki, tadı damağında kalsın.

Kuran-ı Kerim üzerinden bile katakulli yapan Akp belediyesi var. Kuran-ı Kerim satın alırken yüzde bir kdv ödenmesi gerekirken, lezzetli olsun diye, satın aldıkları arkadaşa yüzde 18 ödemişler.

Anneler Günü'nde sanatçılar konser verdi diye ödeme yapan belediye var, fatura var, konser monser yok.
Toplu sünnet şöleni yaptık, 501 çocuğu sünnet ettirdik diye ödeme yapan belediye var, çocukların ismi mükerrer… Ya aynı çocukları ikişer defa üçer defa kestiler, ya da sünnet münnet yok.
Öğretmenler Günü'nde dört yıldızlı otelde 1.500 kişilik yemek tertipledik, iki ünlü sanatçı konser verdi diye ödeme yapan belediye var, iki ünlü sanatçı diye öğretmenlere şarkı söyletildiği ortaya çıktı, dört yıldızlı otel motel yok, belediyenin kültür merkezi kullanılmış.
Bursa gezisi yaptık, 10 bin kişi götürdük diye yol, yemek faturası ödeyen belediye var, fatura 10 bin kişilik ama aslında sadece 648 kişi götürülmüş, gerisi indiragandi.
Çanakkale gezisi yaptık, beş bin kişi götürdük diye hakediş ödeyen belediye var, fatura beş bin kişilik ama, sadece 117 kişi götürmüşler.
Cami Haftası'nda beş bin kişiye etli pilav, tatlı ve içecek dağıttık diye para ödeyen belediye var, fatura var, etkinliği duyan gören yok.

Okurken tadından parmaklarınızı yediniz değil mi?

Törenle gasilhane açıp “artık ölülerinizi nereye götüreceksiniz diye düşünmeyin, geleceğe oy verin” diye tanıtım yapan belediye var.
Törenle morg açıp “cenazelerinizi ücretsiz yıkayıp, ücretsiz kefene saracak olan morgumuz hizmete açıldı” diye duyuran, “son yolculuğa yardım” müjdesiyle tanıtan belediye var.
Dört cenazeyi aynı anda taşıyabilen cenaze arabası, hiç kullanılmamış 80 tabut ve 2.500 kefen beziyle hizmete hazır olduklarını belirten belediye var… Güle güle kullanın yani, iyi günlerde!

Dev tesis toplu açılışları diye… Dolmuş durağı açılışı yapan belediye var. Halı saha açılışı yapan var. Fayton açılışı yapan var. Dev tesis olarak umumi tuvalet açılışı yapan belediye var… Ki, lezzetle sıçın.

Bakın belediye başkanları o kadar başarılı ki, İstanbul'da Kadir Topbaş'ı Ankara'da Melih Gökçek'i, Bursa, Balıkesir, Niğde, Çorum, Ordu belediye başkanlarını bizzat asrın liderimiz görevden aldı!

Dün, Chp tarafından İstanbul büyükşehir belediyesi, İett ve İski hakkında suç duyurusunda bulunuldu, 753 milyon liralık yolsuzluk iddiası var.

Dere yataklarını bina doldurdular, her yağmurda insanlar boğuluyor, “spreyler ozon tabakasını deldiği için böyle oluyor” diyorlar.
Denizi olmayan Ankara'da insanlarımızı dalgıçlar çıkarıyor, “sele uykuda yakalanmayın, üst kattaki komşunuzda kalın” diyorlar.
Haydarpaşa Garı yanıyor, “kaynaktan” diyorlar.
Karaköy İskelesi batıyor, “lodostan” diyorlar.
Vapur, deniz otobüsüne patlatıyor, “sisten” diyorlar.
Belediye otobüsü durağa dalıyor, “frenden” diyorlar.
Ruhsatsız fabrikalar patlıyor, “kazandan” diyorlar.
Yürüyen merdiven çöküyor, “kullanıcı hatası” diyorlar.
İklim şartlarından etkilenmeyecek denilen Avrasya Tüneli her yağmurda akvaryum oluyor, kapatılıyor, “hava şartları kötü” diyorlar.

Böyle belediye mi olur kardeşim diyoruz…
Tadından yenmiyor diyorlar.

Mehmet Özhaseki gibi belediye başkanı seçin, Mehmet Özhaseki gibi… Ki, alt tarafı patatesin yanında bir tane bira içebilmek için ya Erciyes'e çıkmak zorunda kalın, ya da teee Kapadokya'ya.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.11.2018 03:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
hospital 2018-12-18 02:17:26

Merhaba, böbrek satıyor musun, karaciğer?
Transplant amacıyla böbrek, karaciğer veya kalp almak ister misiniz?
ilgileniyorsanız bizimle iletişime geçin.
aşağıdaki miktarda organ alırız;
böbrek: 500.000 dolar
karaciğer: 350.000,00 $
Nakil Miktarı alıcı ve cerrahi tıp doktorları ile farklılık gösterir.
hastane bilgileri:
hastane web sitesi: http://www.skylinehealthinc.com
Adres: 211 Skyline Dr. Beyaz Somon. WA 98672
Doktor iletişim E-posta: [email protected]

Avatar
johnson 2019-06-04 04:37:53

Bu, genel kamuoyunu, sağlıklı olan Erkek veya Kadınları bilgilendirmek içindir.
ve% 100 ciddi
onların böbrek bağışında acilen Dr. ile irtibata geçmelidir
johnson, ben genel hastanede nefrologum ..
Böbrek nakli için burada olan birçok hastamız var.
nedeniyle böbreğinizi para için bağışlama fırsatını arıyorsunuz
Mali arıza, Hastanemiz Böbrek Cerrahisi / nakli alanında uzmanlaşmıştır.
ve diğer organ tedavisi, biz de satın alma ve
böbrek nakli
Sağlıklı ve sağlıklı bir bağışçıyla.
böbrekleriniz
Böbreğinizi bağışlamakla ilgileniyorsanız, lütfen tereddüt etmeyin
e-posta yoluyla bize ulaşın; [email protected]

Avatar
ORGAN MAFYASINA KANMAYIN!!!! 2019-06-04 12:19:31

ASAGILIK HERIFLER !!!!!!!