KÖPRÜYÜ VUR EMRİ ALAN PİLOT BOMBALARI...

Balyoz davası mağdurlarından emekli Tümamiral Semih Çetin, darbe gecesi ile ilgili inanılmaz bir bilgiyi canlı yayında paylaştı.

27 Temmuz 2016 Çarşamba 03:10
KÖPRÜYÜ VUR EMRİ ALAN PİLOT BOMBALARI...

 Balyoz darbe planı kumpası ile tutuklanan, suçsuz olduğu anlaşılınca da serbest bırakılan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin değerli komutanlarından Tümamiral Semih Çetin, darbe gecesine dair çarpıcı bir bilgiyi CNN Türk ekranlarından canlı yayında paylaştı. Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında konuşan Tümamiral Çetin, darbe gecesi havadaki F16 uçağını kullanan pilota Boğaziçi Köprüsü'nü vur emri verildiğini belirterek, " Pilota bu açık emir verilmiş ancak bu çocuk böyle şey mi olur diyerek mühimmatını Alibeyköy Barajı'na boşaltmış. Bunları da görmek lazım. TSK, Fethullah'ın Silahlı Kuvvetleri değildir. Deniz Kuvvetleri'nde inşallah YAŞ'ta liyakat ön planda tutularak atamalar gerçekleşecek" dedi. Emekli Tümamiral Çetin, Fenerbahçe ile ilgili olarak da "Bu FETÖ'cü örgüt ilk olarak Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe'ye toslamıştır. Sarı lacivert bir duvara toslamıştır" ifadelerini de kullandı.









Tümamiral Semih Çetin Kimdir ?
Balyoz davası kapsamında tutuklanmış daha sonra ise suçsuz olduğu anlaşıldıktan sonra Serbest bırakılmıştı. Semih Çetin o zamanlar yazdığı kitabında hissetiklerini şu şekilde kaleme dökmüştü. “…Bir gün alçakça bir iftiraya uğruyorsunuz. Ne olduğunu anlamadan, üzerinize atılan suçun delillerini bile görmeden hapse atılıyorsunuz. Kızıyorsunuz… Ama sizin arkanızda devlet var. Sizin gördüğünüzü görecek hakimler ve savcılar var.
Hakkınızı koruyacak komutanlar var. Yanılıyorsunuz, hiçbir şey değişmiyor. Kimse umursamıyor. Kırılıyorsunuz. Umudunuz azalıyor. Devlete güveniniz sarsılıyor. Yıllarca hizmet ettiğiniz devlet size sırtını dönüyor. Bir emriyle gözü kapalı ölüme giderim diye düşündüğünüz komutanlarınız suspus oluyor.
Medya suskun. İnsanlar sinmiş. Ülkede garip şeyler oluyor. Üzülüyorsunuz…”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.07.2016 03:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol