Köklü Değişiklıklere Hazırlanın!

11 Eylül 2019 Çarşamba 15:18

İstanbul seçimleri sonrası kabinede bir değişiklik beklentisi başlamıştı. Kamuoyunda beklenen değişiklik ile ilgili açıklamada bulunan Kaplan, AKP’de önemli bir kabine değişikliğinin gerçekleşeceğini iddia etti. ‘Nihayet’ şeklinde bir açıklama yapan Yeni Şafak Yazarı Kaplan, kamuoyunda tepkilere neden olan Bakanların görevden alınacağını da söyledi.

AKP kabinesindeki değişikliğe dair sosyal medya hesabı twitter üzerinden paylaşımda bulunan Yusuf Kaplan ‘ın paylaşımı şu şekilde: " Sadece şu kadarını soyleyeyim. Kamuoyunun rahatsız olduğu bakanlar gidiyor."

MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU VE BİNALİ YILDIRIM ‘A YENİ GÖREV

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi, önceki gün kaleme aldığı yazısında kabine değişikliğini değerlendirdi. Kulis iblgilerini aktaran Selvi, , yeni Cumhurbaşkanı Yardımcısı atamalarının yapılacağı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayısının 3 ‘e çıkarılacağını söyledi. İki defa tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur ittifakının adayı olan İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ‘ın Cumhurbaşkanı Yardımcılığına getirileceği aktarıldı.

Öte yandan Dışişileri ile ilgili bir tasarruf olursa da Mevlüt Çavuşoğlu ‘nun da Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı için düşünüldüğü aktarıldı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol