KOBRALAR BOMBA YAĞDIRIYOR...

Hakkari-Çukurca Karayolunda 8 askerin şehit, 11 askerin de yaralanmasının ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

17 Ağustos 2011 Çarşamba 16:10
KOBRALAR BOMBA YAĞDIRIYOR...

Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’ndan kalkan skorski helikopterler bölgeye özel eğitimli birlikler indirirken, kobra helikopterler ise teröristleri geçiş güzergahlarına bomba yağdırıyor. Kobraların bomba yağdırdığı dağlardan yükselen dumanlar kameralara yansırken, silah sesleri de çevreden duyuluyor.

3 ZIRHLI ARAÇ İSABET ALDI
Hakkari kent merkezine 12 kilometre uzaklıkta bulunan Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakılarında ardı ardına meydana gelen 4 ayrı patlama sırasında 3 askeri zırhlı aracın isabet aldığı, şehit ve yaralıların da bu araçlarda bulunduğu belirtiliyor.

HAKKARİ-ÇUKURCA KARAYOLU KAPALI
Hava destekli yoğun askeri operasyon nedeniyle Hakkari-Çukurca Karayolu trafiğe kapatıldı. Çukurca yönüne gitmek isteyen araçlar güvenlik bir noktada bekletilirken, aynı noktada 3 ambulansın da hazır beklediği görüldü.

ŞEHİT ASKERLER TUGAYDA
Bu arada, şehit olan 7 askerin de Hakkari Asker Hastanesi’nden, törenin yapılacağı Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’na götürüldüğü belirtildi. Şehit askerler için ilk törenin Tugay Komutanlığı’nda yapılacağı, törenin ne zamanı yapılacağı ile ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol