KİME ÖDÜL VERDİKLERİNİ BİLMİYORLARMIŞ!

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Rıza Sarraf’a 2015 yılında verdikleri İhracatın Şampiyonları ödülü 'Zevkimize göre vermiyoruz ödülleri' diye savundu.

06 Aralık 2017 Çarşamba 18:07

ABD'de itirafçı olduktan sonra tüm malvarlığına el konulan Rıza Sarraf'a 2015 yılında Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) İhracatın Şampiyonları ödülü verilmişti.

 O dönem aHaber'e çıkartılıp 'Cari açığı kapattığı' iddia edilen Sarraf'a ödül veren TİM Başkanı Büyükekşi'nin, Fatih Altaylı'nın 'Ödülü geri alacak mısınız?' sorusuna vetdiği yanıtı Altaylı köşesine taşıdı.

 Büyükekşi'nin ödül savunması şöyle:

 “Bizimki güzellik yarışması gibi değil. Zevkimize göre vermiyoruz ödülleri. Ortada sayılar ve sayılara göre kazananlar oluyor. Biz kazananın kimliğini bile bilmiyoruz. Her sektör en çok ihracat yapanı bildiriyor, biz de ödüllendiriyoruz. Bu da daha önce kendi sektöründe zaten ödül almış. Bize de şirketi bildirildi. Biz şirketi bilmiyoruz. Sonra şirketin Zarrab’a ait olduğunu öğrendik ve haber yolladık. ‘Kendisi gelmesin, genel müdürünü yollasın’ dedik. Ama gel gör ki, kendi çıkageldi. Biz o zaman bile rahatsız olmuştuk bundan, hatta sizin gazete de bunu haber yapmıştı. Yapacak bir şey de yoktu. Devletin resmi kayıtlarına göre kendi kategorisinde en büyük ihracatçıydı.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.12.2017 18:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Halil Ramadan 2018-03-14 02:18:56

Irrua Uzman Hastanesi'ne yardımından dolayı nasıl teşekkür ederim? Fakirdim ve faturalarımı ve borçlarımı ödeyemedim ama internette gezindiğim sırada Irrua Uzman Hastanesi'nin 400.000 dolar için böbreklerinden birini alarak yardım ettiği insanlara tanıklık ettim ve hemen Irrua Uzman Hastanesi ile iletişime geçtim. Bana satmaya razı olduğum sürece böbreğimi alacaklarını söyledi. Bana e-posta yoluyla bir form gönderdiler ve bir bağışçı olarak kayıtlı olduğumu ve 200.000 dolarlık banka hesabımın parçası olarak ödemenin yapıldığı ve ameliyattan sonra 200 bin dolar daha ödediklerini kaydeden banka hesabımda 400.000 dolar oldu. Bir ev aldım ve şimdi ailemle mutlu bir şekilde yaşıyorum. Fakir misiniz ve böbreğinizden birini para için mi satmak istiyorsun? Şimdi Irrua Uzman Hastanesi ile iletişime geçin

WhatsApp: +15184181390
E-posta Adresi: [email protected]