'KEŞKE YARALANMAYIP ÖLSELERDİ...'

AKP Medya Birim Başkanı İrem Aktaş, İsrail vatandaşları için, “keşke yaralanmayıp hepsi ölseydi“ yazdı.

21 Mart 2016 Pazartesi 12:27
'KEŞKE YARALANMAYIP ÖLSELERDİ...'

 AKP Eyüp Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Birim Başkanı İrem Aktaş, İstanbul'daki patlamanın ardından attığı tweet ile tepki topladı. Kendisini Cumhurbaşkanı Erdoğan hayranı, Osmanlı Sevdalısı olarak tanıtan İrem Aktaş, saldırıda yaralanan İsrail vatandaşları için, "keşke yaralanmayıp hepsi ölseydi" yazdı.

İstanbul Taksim'deki patlamada 12 yabancı uyruklu vatandaşın da yaralandığı duyuruldu. İsrail Dışişleri Bakanlığı ise yaralı 12 yabancı uyruklu kişinin 3′ünün İsrail vatandaşı olduğunu duyurdu. Saldırıda yaralanan üç İsrail vatandaşı ile ilgili bir tweet paylaşan AKP Eyüp Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Birim Başkanı İrem Aktaş ise şoke etti.

İsrail vatandaşlarının yaralandığına dair yayınlanan haberin altına Aktaş, "Beter olsun İsrail vatandaşları. keşke yaralanmayıp hepsi ölseydi" yazdı. Sözcü

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 21.03.2016 12:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Anti amerika 2016-03-21 22:21:33

Ya bu a.kodugum osmanlinin nesini biliyoki osmanli hayrani oluyor.heralde hareme hayran bundan çok iyi bi harem kapatmasi olur bu çok iyi muamele çeker her pozisyona gelir.bunlarda beyin yok bu dunyada yahudilerinde yasamaya hakki var hristiyanlarinda hindularinda muslumanlarinda ataistlerinde hepsinin tabi bu harem kalta laiklikten anlamadigi icin ..