KENAN IŞIK'I ÇILDIRTTI...

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının dünkü bölümünde Kenan Işık, bir yarışmacı karşısında yine zor anlat yaşadı.

01 Mayıs 2012 Salı 13:04
KENAN IŞIK'I ÇILDIRTTI...

 60 bin değerinde 'Hangisi bir hayvan değildir? ' sorusu karşısında oldukça düşenen yarışmacı Serpil Kanat 'iki cevabı çıkarabilsem ' diye konuştu.  Bunun üzerine Kenan Işık, 'Çıkarıyorsunuz ama. Yüzde 50 jokerinizi kullanırsanız iki cevap çıkacak ' dedi. Yarışmacı da, 'Tamam ama devam etmek zorunda kalacağım ve 30 binim şu anda garanti ' karşılığını verdi. 

 
'YARIŞMAYI SEYRETMİYORSUNUZ HERHALDE '
Kenan Işık bunun üzerine, 'Burada itiraf edeyim yarışmayı seyretmiyorsunuz belli. İki cevap seçeneği kaldıktan sonrada yarışmadan çekilebilirsiniz ' şeklinde konuştu. Işık'ın bu sözü karşısında utanarak yüzünü kapatan genç kız, 'Ben yarışmayı seyrediyorum ama... ' dedi. 
 
Yarı yarıya joker hakkını kullanan yarışmacı çıkan iki seçeneğe 'Demek ki, onlar bitkiymiş ' diyerek ışık 'ı şaşırttı. 'Hangisi bir hayvan değildir? ' diyerek soruyu yineleyen Işık, 'Kafanız iyice karıştı sizin. Yani o iki tane çıkan seçenek hayvanmış ' diye konuştu. 
 
'Evet anladım anladım ' diyerek düşünmeye devam eden yarışmacıya Işık, 'Cevap verecek misiniz, yoksa 30 bini alacak mısınız? ' diye sordu. 
 
'Çok güzel kışkırtorsunuz Kenan Bey ' diyen yarışmacı bir süre daha düşündü. 'Yakomoz nedir, biliyormusunuz? ' diye soran Işık'a yarışmacı, 'Yakomoz bir doğa olayı ' dedi. 
 
'Doğa olayı ise hayvan değil ' karşılığını veren Işık'a yarışmacı, 'Aynı zamanda hayvan da olabilir ' diye konuştu. 
 
Kenan Işık'ın sabrını zorlayan üniversiteli kız, yarışmaya devam etti ancak doğru cevabı 'Çarkıfelek ' olan soruya 'Yakamoz ' yanıtını verince elendi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol