Kan Donduran Fetva!

Son günlerde çocuk istismarlarındaki artış sosyal medyada kendilerini ilim erbabı olarak lanse eden bir takım dincilerin akılalmaz fetvalarını yeniden gündeme getirdi. Bu fetvalardan adeta duyanların kanını donduran ise 1 yaşındaki çocukla bile evlenilebileceğine yönelikti.

11 Ekim 2018 Perşembe 00:09

Kendisini “Ebu Zerka” olarak tanıtan şahıs 9 yaşındaki çocukla evlilik konusunda dinen bir sakınca olmadığını hatta 1 yaşındaki çocukla bile evlenilebileceğini iddia ederek, sağduyulu birçok vatandaşın tepkisini çekti. İlgili videosunda dinleyicilerine hitap eden şahıs şu akıl almaz sözleri dillendirdi: " Çocuklarla evlenilebilir mi? Lütfen düşünün ve bunun mantığını hep birlikte tartışalım. Göreceksiniz ki buna hayır diyen ateist mantığındaki kişiler bile sonunda bunu kabul edeceklerdir. Hatta 1 yaşındaki bir kızla bile... Hani bizde beşik kertmesi vs diyoruz ya... Şimdi bunu açalım ateist mantığı ile ama öncesinde şunu söylemem lazım. Biz de ucuz bir siyaset vardır bunu söyleyince hemen şunu söylerler, sen verir misin kızını 9 yaşındayken birine. Vermem ama benim vermemem hükmü değiştirmez. Birisi tamam ben veriyorum diyecek olursa da biz ona aa ne güzel hükmü uyguluyor tamam bu müslüman oldu mu diyeceğiz. Ben kızımı vermem ama hiç mi mümkün değil tabiki hayır. Hz. Ebubekir olursa veririm. Diyorlar ki efendim bunlar evlenince cima edecekler o kız çok küçük falan. Ee tamam diyorlar ki biz cima etmeyeceğiz, cimayı geciktireceğiz. Sen yine karşı çıkıyorsun. "

PEYGAMBERE DE İFTİRA...

Öte yandan bu skandal fetvayı değerlendiren Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavalı ise, 'Bu s.ytarıları piyasaya taşımak demek dini tırtıklamak demektir. Bunların söylediği hiçbir söze itibar edilmez. Peygambere de iftira ediyor bu alç.k adam" sözleriyle tepki göstermişti.

İşte 1 yaşındaki kız çocuğuyla bile evlenilebilir ne var ki bunda diyen şahsın o skandal videosu!

TIKLAYIN!
 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.10.2018 12:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Abidin Yaman 2018-10-11 16:33:03

Suç bu sapıkta değildir.. anasından masum bir çocuk olarak doğduğuna şüphe yoktur..Ama bu masumları yetişme çağında, Vahabilik denen ve uzantısı bizde de en yaygın olan sapık inancın pençesine atarsanız olacağı budur.. insanların aklı-başı belden aşağıya inanır.. bütün mesai toplumsal ilerlemeye değil de toplumsal sapıklığa harcanır.. Türkiye7de bu kadar kadın cinayetinin, bu kadar istismarın hele hele de erkek çocuk istismarının vs vs tek suçlusu o sapık inançtır. Ama ne yazık ki güçlenerek varlığını sürdürüyor..