İŞTE SAĞLIK DURUMU...

Spor salonunda geçirdiği kazadan bu yana 992 gündür hayatta kalma mücadelesi veren usta oyuncu Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

09 Aralık 2016 Cuma 19:59
İŞTE SAĞLIK DURUMU...

İki sene önce 21 Mart’ta gittiği spor salonundaki saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu yere düşerek düşen ve kafasına aldığı darbe sonucu komaya giren Kenan Işık’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
Uzun bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya'ya bir kliniğe götürülen Kenan Işık'ın tedavisi şu an evinde devam ediyor.
Sözcü'den Edda Sönmez'in haberine göre; hakkında bir süredir haber alınamayan Kenan Işık’ın sağlık durumuyla ilgili son bilgileri almak için İstanbul Devlet Tiyatroları Genel Sekreteri Nihan Hanım'a ardından Kenan Bey’in eşi Beril Hanım’a ulaşıldı. Ancak Beril Hanım kesinlikle eşinin sağlık durumuna yönelik bir açıklama yapmak istemediğini söyledi. 
Beril Hanım’ın tutumundan dolayı bu kez Kenan Bey’in yardımcısı Fuat Bey’le görüşme sağlandı. Açıklama yapmaktan kaçınan Fuat Bey, “Evde bilinci kapalı bir şekilde yatıyor, hastanedeki tedavisi evde devam ediyor” demekle yetindi.
 Kenan Işık’la aynı kaderi paylaşan dünyaca ünlü Formula pilotu Michael Schumacher de 2013 Aralık ayında kayak yaptığı sırada kaza geçirerek başından ciddi şekilde yaralanmıştı. Uzun süre komada tutulan ve Cenevre’deki evinde rehabilitasyona tabi tutulan Schumacher’in sağlık durumuyla ilgili herhangi bir açıklama yok.
Ailesi Schumacher’in durumunu gizli tutuyor. Ünlü sporcu, tıpkı Kenan Işık gibi bilinci kapalı bir şekilde tedavi görüyor.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol