İSMAİLAĞA'DA KAVGA FENA KIZIŞTI!

Fatih Medreseleri'ne bağlı İsmailağa Derneği Başkanı Recep Konuk, kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün, Adil Öksüz'le ve FETÖ'yle bağlantılarına ilişkin iddialarda bulundu.

20 Haziran 2017 Salı 11:34

Dernek Başkanı Konuk, Ünlü’nün söz konusu görüşme iddialarıyla ilgili olarak kullandığı ifadelerin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, “Sen Adil Öksüz’e ne söz verdin ki hapisten kurtuldun?” ifadelerini kullandı.

Ünlü’nün avukatı Fatih Oğuz’un babası, eski Isparta Valisi Memduh Oğuz’un FETÖ’den tutuklu olduğunu söyleyen Konuk, Ünlü ile ilgili olarak “Acaba FETÖ’ye ilişkilerine babası mı köprü oldu?” sorusunu sordu.

'ÜNLÜ’NÜN KIZININ NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ YAPAN VALİ, FETÖ’DEN TUTUKLANDI'

Konuk Youtube'a yüklediği videoda ayrıca Memduh Oğuz’un darbeden iki ay önce Ünlü’nün kızının nikah şahitliğini yaptığını öne sürdü.

“Cübbeli hoca, biz senin gibi kalkıp da FETÖ’nün eteğine oturmadık. Kalktın, camiamızın içindeki mafyanın eteğine oturdun. Şu anda mafya seni parmağında oynatıyor, top gibi oynuyor seninle. Bu camianın üzerine oynadığınız pis oyunları deşifre etmeye devam edeceğiz.” diyen Konuk, Fadıl Akgündüz’ün Ünlü’nün elini öpmesini de hatırlatarak, Ünlü’nün cemaat üyelerini maddi zarara uğrattığını ve elinde listelerin olduğunu iddia etti.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol