İsmail Saymaz'ın İşine Son!

Gazeteci İsmail Saymaz Hürriyet Gazetesi'nden ayrıldı.

17 Mart 2020 Salı 14:00
İsmail Saymaz'ın İşine Son!

Gazeteci İsmail Saymaz, Hürriyet gazetesindeki görevinden ayrıldı. Haberi İnstagram sayfasındaki hesabından duyuran Saymaz, "Bugün Hürriyet gazetesiyle yollarımızı ayırdık. 18 yıl önce bir üniversiteli olarak girdiğim bu binadan yetişkin bir gazeteci olarak ayrılıyorum. Birlikte çalıştığım, muhabirinden şoförüne, herkese teşekkür ederim. Sizlerden ve okurlarımdan çok şey öğrendim. Hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.

Resmi Twitter'da görüntüle

Gazeteci İsmail Saymaz, Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in sahibi olduğu Beyaz TV'den iş teklifi aldığını ve teklifi hakaret sayarak reddettiğini açıklamıştı.

.Gazeteci İsmail Saymaz, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in oğlunun sahibi olduğu Beyaz TV'den kendisine iş teklifi yapıldığını duyurmuş, şu ifadeleri kullanmıştı: “Şu hayatta Melih Gökçek’in oğlu olmaktan başka bir vasfı bulunmayan Osman Gökçek ile Osman’ın ayakçısı Türker Akıncı, yarın bana özel program yapacakmış. Bu ikili, iki ay önce bana Beyaz TV’de ücret mukabili yorumcu olmam için teklif getirdi ve hakaret saydığım için reddettim” açıklamasında bulundu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 17.03.2020 14:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol