HOCAMIZIN TÜRK TOPLUMUNA VASİYETİ...

Türkiye'nin ilahiyat dahisi merhum hocamızla hakiki İslam çalışmamıza onun Türk toplumuna vasiyeti ile başlıyoruz.

22 Ekim 2016 Cumartesi 01:17
HOCAMIZIN TÜRK TOPLUMUNA VASİYETİ...
İşte hocamızın CHP'den ayrılış sürecini de gayet net anlattığı o sözleri:

" Kur'an.. Kur'an.. Kur'an.. Kur'anı mezarlıklardan çıkarın. Daha da önemlisi Kur'an'ı dinci imansızların, dinci dinsizlerin ki bu bizzat Kur'an'ın tabiridir Maun Suresin'de onların elinden bu Kur'an'ı kurtarın. 
Beyler ve ey tarih sizlere sesleniyorum; bunları kaydet, birgün ben giderim ama bunları benim ismimle hatırlarsın. Hatırlayacaksın çünkü. Bunların hatırlanacağını biliyorum. Mustafa Kemal'i layıkıyla anlamak için ne yapmamız gerekiyor diyorlar. Mustafa Kemal dini yıkmış, hilafeti yıkmış, din imparatorluğunu ortadan kaldırmış... Allah makamını cennet etsinki kaldırmış. Peygamber de gelse aynı şeyi yapardı. Bunu demek bir aforozdur. Bunu görebilmek, anlatabilmek, bunu insanlığın vicdanına yerleştirebilmek için Kur'an'ın verdiği koordinatları bileceksiniz. Bir kere daha tekrar ediyorum tarihte kaydetsin, sizler de vicdanlarınıza kaydedin, dincilerin anlattıkları gibi bir kitap, anlattıkları gibi bir Kur'an yok. O Kur'an'ın verdiği evrensel koordinatları öğrenip, içselleştirmeden Mustafa Kemal'i anlayamazsınız. Mustafa Kemal'ci geçinen angutların yanıldıkları yer de zaten burasıdır. Başta CHP olmak üzere...
CHP'DEN AYRILIŞ SÜRECİ...
Dönemin Genel Başkanına bunu söyledim. Dedim ki bu koordinatları alacaksınız ve Allah size bir iltimas geçmiş ki bu koordinatları yeryüzünden en iyi bilen adamlardan biri de benim. Dünya'ya sorun. 370 bin oy ben almışım dünya kamuoyunda 58 bin oy Albert Einstein almış. Size dedim ne dosyalar vereceğim bunları hayata geçirelim. Bana 40 yıldır depar koştuğumu ve dinlemem gerektiğini söyledi. Hem ben neden dinleneyim dedim. Yanıbaşındaki iblisler benim onun koltuğunda gözümün olduğunu empoze etti. Onu da söyledim benim senin koltuğunda, parti başkanlığında falan gözüm yok. Benim dünyadaki yerim zaten belli. Sen şu verdiğim koordinatları hayata geçir dedim. Dinlemedi ve nihayetinde bizi partiden ayrılmak durumunda bıraktı. Sonra ne oldu? O dönemi hatırlayın lütfen sonra kalkıp çarşaf açılımıyla oy devşirmeye çalıştı. 
Dünyanın neresinde hırsızlığı, talancılığı, yalancılığı, emperyalizme uşaklığı tavan yapmış, ayyuka çıkmış bir iktidarın oy kaybettiği seçimde anamuhalefet partisi de oy kaybetti. Bütün bunları bilin istiyorum."


 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 22.10.2016 13:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol