'Helikopter Düşürüldü Ve Ölmesi Beklendi'

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili, görülen duruşmada Güler Yazıcıoğlu ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici arasında yaşanan gerginliğin ardından bugün de duruşmayı takip eden avukat Yavuz Ceylan'dan çarpıcı bir iddia geldi.

26 Ekim 2018 Cuma 22:33

Kahramanmaraş 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili görülen davada Gülefer Yazıcıoğlu ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici arasında gerginlik yaşanmıştı.Gerginliklerin davanın önüne geçtiği mahkemeyle ilgili bugün çok çarpıcı bir iddia geldi. Davayı takip eden avukatlardan Yavuz Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Duruşmadan sonra anladım ki Muhsin Başkan'ın helikopteri düşürülmüş ve ölmesi beklenmiştir" ifadelerini kullandı.Gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda çarpıcı iddialar bulunan Ceylan'ın mesajı şöyle:

"MUHSİN YAZICIOĞLU KURTARILAMAYARAK ÖLMESİ BEKLENMİŞTİR"

"Avukat Yavuz Ceylan'ın açıklamaları şöyle; Bugün Kahramanmaraş'ta girdiğim duruşmadan sonra anladım ki Muhsin Başkanın helikopteri Keş Dağı'nda düşürülmüş ve kurtarılamayarak ölmesi beklenmiştir. Şu anda 7 ayrı soruşturmadan sadece birinde helikopterdeki parçaları söken hırsızlıktan yargılanmaktadır."

"BİR EL FETÖ'YÜ KORUYOR"

"FETÖ'nün bu cinayetinden dolayı yargılanan bir kişi bulunmamaktadır. Bir el burada FETÖ'yü koruma altına almış gözüküyor. Bu cinayet Türkiye'nin yüz karasıdır. Vebali bütün ülkenindir. Bu cinayete 10 yıldır sessiz kalan bütün sorumlular zan altındadır. Davayı takip eden avukat arkadaşlar bu konuda ciddi gayretler sarf ederek bu konuyu çözmüşlerdir. Adalet olmadığından bir yerler bu davayı kapatmak istemekte ve işi akamete uğratarak unutturmaya çalışmaktadır. Vicdanlar kanamaya devam ediyor.

"RESMEN ÖLDÜRÜLMÜŞ!"

Muhsin Yazıcıoğlu resmen öldürülmüş ve cinayet örtbas ediliyor. Helikopterden parçaları söküp delil karartanlar hırsızlıktan yargılanmaktadır. Varın gerisini siz düşünün." 
 

yavuz1.png

yavuz2.jpg

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.10.2018 00:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol