'HAZIRIZ, KAZANACAĞIZ...'

18 Nisan 2018 Çarşamba 18:28

CHP lideri Kılıçdaroğlu, erken seçimle ilgili, "Hazırız kazanacağız, 2018 demokrasi yılı olacak" dedi.

İttifak çalışmalarının da en kısa sürede tamamlanacağını söyleyen CHP lideri, seçim bildirgesinin hazırlanması için çalışmaların da başlatılması kararı alındığını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, “CHP olarak biz seçime hazırız. Yarın seçim olacakmış gibi hazırız” dedi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleşti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Tezcan, MYK’nın gündemini düzenlediği basın toplantısıyla paylaştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısı yaptığını söyleyen Tezcan, “Koalisyon sözcüsü 26 Ağustos’ta erken seçim istiyorum demişti. Koalisyonun büyük ortağı ve onun genel başkanı Erdoğan’da çıktı dedi ki,’24 Haziran 2018’de seçim yapacağız.’ Öyle bir telaş ve şaşkınlıkla vermişler ki kararı o gün üniversite öğrencilerinin sınavı var. O sınavın gününe denk getirmişler. 1,5 milyon evladımızın hazırlandığı sınav tarihiyle oynayacaklar. Biz erken seçim çağrısıyla ilgili görüşümüzü dün çok net açıkladık. Biz dün çok açık biçimde söyledik, hodri meydan. CHP olarak biz seçime hazırız. Yarın seçim olacakmış gibi hazırız. Biz seçimden kaçmayız kaçmadık. Dün hodri meydan dedik, bugünde hodri meydan diyoruz” ifadelerini kullandı.

Tezcan, bu erken seçim çağrısını yönetememenin ikrarı olarak değerlendirdi

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.04.2018 18:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol