HAVALAR SOĞUYACAK DİKKAT!

Yurdun büyük bir bölümünde beklenen yağışlara ilave olarak akşam saatlerinden itibaren ülkemiz Karadeniz ve Balkanlar üzerinden gelen yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.

09 Nisan 2011 Cumartesi 17:33
HAVALAR SOĞUYACAK DİKKAT!

Yurdun büyük bir bölümünde beklenen yağışlara ilave olarak akşam saatlerinden itibaren Karadeniz ve Balkanlar üzerinden gelen yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. Ankara'da önümüzdeki salı gecesi sıcaklıklar -2 dereceyi görecek.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; İç Anadolu'nun kuzeyinde, sabah saatlerinde Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda ve akşam saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz’de kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara (çatı uçması, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli olunması gerekiyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI


Yağışların öğle saatlerinden sonra Hatay, Osmaniye, Siirt, Şırnak ve Batman çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Ankara: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (Rüzgar; batı ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esecek) 16
İstanbul: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak yağışlı 16
İzmir: Parçalı bulutlu 23
Adana: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 24
Antalya: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 20
Samsun: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 20
Trabzon: Parçalı zamanla çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 15
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu gece ve sabah saatlerinde karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı (Rüzgar; sabah saatlerinde batı ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esecek) 6
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 16





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol