'HAKSIZLIK YAPTIK AMA...'

Ülke TV’de yayınlanan Söz Bitmeden programını sunan gazeteci Elif Çakır, Balyoz davasından 3 yıl hapis yatan Emekli Hava Tümgeneral Ahmet Bertan Nogaylaroğlu’ndan özür diledi.

20 Şubat 2015 Cuma 13:16
'HAKSIZLIK YAPTIK AMA...'

 Ülke TV’de yayınlanan Söz Bitmeden programını sunan gazeteci Elif Çakır, Balyoz davasından 3 yıl hapis yatan Emekli Hava Tümgeneral Ahmet Bertan Nogaylaroğlu’ndan özür diledi. Çakır, önceki gün de Kabataş olayı ile ilgili özür dileme isteğini reddetmesiyle gündeme gelmişti.

ELİF ÇAKIR’IN ÖZÜR DİLEMESİNİ İSTEDİ
Ülke TV’de Elif Çakır’ın hazırlayıp sunduğu Söz Bitmeden programının dünkü konuğu Emekli Hava Tümgeneral Ahmet Bertan Nogaylaroğlu’ydu. Nogaylaroğlu, programa başlamadan önce Balyoz sürecinde yazdığı yazılardan dolayı Elif Çakır’dan özür dilemesini istedi.
“ÖNCE ÖZÜR DİLEYİN”
Bu olaylardan dolayı annesini, babasını ve teyzesini kaybettiğini söyleyen Nogaylaroğlu, “Sizin ne kadar katkınızın olduğunu bilmiyorum. Sizi yakalamışken kusura bakmayın önce özür dileyin” dedi.
ELİF ÇAKIR AYAĞA KALKIP ÖZÜR DİLEDİ
Bunun üzerine ayağa kalkan Elif Çakır, Balyoz ve Ergenekon konusunda çok büyük haksızlıklar yaptığını kabul ederek “Ben defalarca kez özür diledim. Ama Balyoz ve Ergenekon konusunda aslında çok büyük haksızlıklar yaptığımızı kabul ediyorum ben. Haksızlık yapmamamız gerekiyordu. Bizlerin de haklı nedenleri vardı. Çünkü geçmişimizde pek çok darbeler oldu ve bunun sorumlusu askerdi. Ama burada daha dikkatli davranmamız gerekiyordu. Haksızlık yaptığımız herkesten sizin adınıza özür dilerim” dedi.

Kabataş yalanının mucidinden canlı yayında ‘Balyoz’ özrü !

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.02.2015 13:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol