'HACİVAT GAZETECİ...'

Dini değerlerle alay eden sözleri internete düşen Hürriyet yazarı Metehan Demir'e kendi gazetesinden de tepki geldi. Yılmaz Özdil Demir'e, ''Hacivat gazeteci'' dedi.

21 Mart 2014 Cuma 12:55
'HACİVAT GAZETECİ...'

 AB eski Bakanı Egemen Bağış ile yaptığı telefon görüşmesinde, Bakara suresi ve dini değerlerle alay eden sözleri internete düşen Hürriyet yazarı Metehan Demir'e, kendi gazetesinden de tepki geldi. Gazetenin yazarlarından Yılmaz Özdil Metehan Demir'e ''Hacivat gazeteci'' dedi.

 
Yılmaz Özdil, Bağış ve Demir'i eleştirirken, Ahmet Hakan da AKP'li eski bakan ile gazetecinin ''Makara'' yaptıklarını yazdı ve ''Bu konuşmayı bir CHP'li yapsaydı, Başbakan meydanları inletir, AK Parti teşkilatlarına protesto edin talimatı verirdi'' diye yazdı. Hürriyet'in bir başka yazarı Mehmet Yılmaz da konuşmayı eleştirdi.
 
''KARANLIK PORTRE''
Bağış ve Demir'e en sert tepkiyi de Saadet Partisine yakınlığı ile bilinen Milli Gazete verdi. Gazetenin manşet haberinde, ''Bu rezaleti kulağının üzerine yatarak geçiştirebileceğini düşünen iktidar partisi, tüm hücreleriyle bilmeli ki bu edepsizlik sandıkla temizlenmez'' diye yazdı.
 
Haberde Metehan Demir'den ''Karanlık bir portre'' diye bahsedilerek '' Bir dönem İsrail’de çıkan Jerusalem Post gazetesinin Türkiye muhabirliğini yaptı. Bilderberg toplantılarına kimlerin katılacağını ilk o duyurdu. Dini duyguları rencide eden bu konuşmasıyla dibe vurdu'' denildi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 21.03.2014 12:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol