GÖZYAŞLARINI TUTAMADI...

3 filmde birlikte oynayan Emel Sayın'dan Tarık Akan'a duygusal veda... Gözyaşlarını tutamadı

18 Eylül 2016 Pazar 13:46
GÖZYAŞLARINI TUTAMADI...

Antalya'da sahneye çıkan usta sanatçı Emel Sayın, konserine Yıldırım Gürses'in bestelediği 'Eller Eller' isimli şarkıyla başladı. Konser alanını dolduran binlerce hayranını selamlayan Sayın, "Bize gösterdiğiniz bu ilgi ne kadar mutlu etti bizi" dedi. 'Huysuz ve Tatlı Kadın', 'Rüyalar Gerçek Olsa' gibi unutulmaz şarkılarını da sevenleriyle söyleyen Emel Sayın, 'Hatırlar mısın' şarkısını söylerken duygusal anlar yaşadı.
 
MAVİ BONCUK'U SESLENDİRDİ
Seyircilerden gelen 'Mavi Boncuk' isteği karşısında duygulanan ünlü sanatçı, yaşamını yitiren ünlü aktör Tarık Akan'ı da sahnede andı. Tarık Akan'la üç filmde başrolü paylaşan Emel Sayın, "Tarık Akan'ı sevenler alkışlarıyla sevgilerini gönderirler mi? Biliyorum ne kadar çok severdiniz, biliyorum" dedi. Gözyaşlarına hakim olamayan Sayın, "Kıymetli bir dostumu kaybettim. İtiraf edeyim bugün huzurlarınıza gelmek, sahneye çıkmak biraz zor oldu. Çok üzgünüm... 
Tarık Akan'la 3 filmde rol aldığını belirterek, "Çok sevgili arkadaşımı, dostumu, kıymetli bir insanı kaybettim. Böyle bir günde sahnede olmak zor" dedi. Gözyaşlarını tutamayan Emel Sayın, Tarık Akan'la rol aldığı filmlerin şarkılarını seslendirdi.
 Sayın "Çok sevgili arkadaşımı, dostumu, kıymetli bir insanı kaybettim. Hepimiz için öyle. Hepimizin başı sağolsun. Bu şartlarda zordu ama sizler varsınız. Sizler böyle buraya gelirsiniz biz de engel dinleyebilir miyiz? Buna gönlümüz razı olmazdı tabii ki. Ve size teşekkür borçluyum. Size minnettarım. Zaten ömrüm boyunca böyleydi" diye konuştu.
Tarık Akan'la 'Feryat', 'Yalancı Yârim' ve 'Mavi Boncuk' filmlerinde rol aldığını kaydeden Emel Sayın, filmlere ismini veren bu üç şarkıyı da seslendirdi. Sayın, "Bu şarkıları Tarık'ın aziz ruhuna hediye edelim. Onu böyle analım bu gece" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.09.2016 13:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol