'Gözünü Toprak Doyursun Erdoğan...'

CHP Genel Başkanı, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi.

06 Kasım 2018 Salı 16:31

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

SİSE BİNGÖL VE BERKAY USTABAŞ

-Berkin Elvan'ın cenazesine katıldığı için bir genç cezaevinde Berkay Ustabaş. Niçin? FETÖ borsasına verecek parası yok. İçeride dayısı yok. Arkasında Merkel, Trump yok. Doları yok. Sise Bingöl'ün cezaevinde kalamaz raporu var ama içeride. Niçin? Doları, parası, dayısı yok. Bunlar adalet dediğimiz kavramı yıpratan olaylardır.

"KATİLLERİ ERDOĞAN BIRAKTI"

Erdoğan, katilleri Suudi kralının isteği üzerine serbest bıraktı. Katillerin ellerini kollarını sağlayarak çıkmasına göz yumanlar cinayetin ortağıdır

"TÜRKİYE'Yİ BATI'NIN EGEMEN GÜÇLERİ Mİ YÖNETİYOR?"

'Faiz yükselsin' diyen Batı'nın egemen güçleriydi. 'Yükselmesin' diyen Erdoğan'dı. Ne oldu? Tam üç kat yükseldi. Türkiye'yi Batı'nın egemen güçleri mi yönetiyor, Saray'da oturan zat mı?

"AMELİYATLAR ZORUNLU OLMADIKÇA YAPILAMIYOR"

Bazı ameliyatlar zorunlu olmadıkça yapılamıyor. Şimdi ilaç sıkıntısı başladı. Bakın Eczacı İşverenler Sendikası Başkanı'nın açıklaması: "Çok tercih edilen ağrı kesici 2-3 çeşit geliyor. Yeterince grip aşısı bulunamıyor." Niçin bulunamıyor? Kim yönetiyor bu ülkeyi? Niçin ameliyat yapılıyor? SMA hastaları var. SMA hastalığına yakalanmış birine ailesinin bakma olasılığı yok. İlacın bir dozu 125 bin dolar.

"AK PARTİ'YE OY VERİRSEN HARAMA ORTAK OLURSUN"

İsraf haramdır. AK Parti'ye oy verirsen harama ortak olursun. AK Parti hükümeti pahalı mazot, gübre, ilaç demektir. Emeklilikte yaşa takılmak demektir. Borç batağına sürüklenen esnaf demektir.

"ÇİFTE KAVRULMUŞ MAAŞ ALIYORSUN"

Maaşım az %26 zam yapacağım diyorsun. Gözünü toprak doyursun. Her ay 59 bin lira alıyorsun. Yetmiyor, emekli maaşı alıyorsun. Çifte kavrulmuş maaş alıyorsun. 74 bin olacak diyorsun. Ayda 1600 lirayla bu gariban işçi nasıl geçinecek? 

ERDOĞAN'A OKUL YANITI

Geçen gün bir TV programında Tekirdağ ile Muğla'nın isimlerini değiştirip söylemişim. Erdoğan fırsat bilip hemen sorduk hiç bir şey yok diyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz bütün ilçelere okul yaptı. Bütün mera alanlarını ıslah etti. Sen okul yapamadın. 16 yılda okul yapamadın. Yol da yapamadın bize ver biz yapacağız. Kültür merkezini bize ver yapalım dedik, vermedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol