GÖKÇEK: CHP'YE GEÇEBİLİRİM...

Erdoğan'ın 'istifa et' dediği Melih Gökçek, istifasını uzatınca yandaş meyanın hedef tahtasına oturdu. Akit Tv Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen, Melih Gökçek ile CHP arasında bir işbirliği olduğunu iddia etti.

20 Ekim 2017 Cuma 13:59

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa sürecini uzatmasıyla, yandaş medyada hedef haline gelmesi gecikmedi.

 "CHP'YE GEÇEBİLİRİM" DEDİ İDDİASI

 Akit Tv Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen, Melih Gökçek ile CHP arasında bir işbirliği olduğunu iddia etti. Özmen, “İddialara göre Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın Angora evlerinde CHP’li kurmaylarla bir araya geldi. Evet, CHP’li kurmaylara Melih Gökçek’in size geçebilirim mesajı verdiği iddia ediliyor.” dedi.

 "İNFAZ EMRİNİ SANA MI VERDİLER"

AKP Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı'nın Melih Gökçek'i il başkanlığına çağırdığını iddia eden Özmen, Gökçek'in odaya girer girmez eski arkadaşı Yamalı'ya "İnfaz emrini sana mı verdiler" dediğini öne sürdü.

 "BEN GİDERSEM YALNIZ GİTMEM"

Gökçek'in daha önce de "Ben gidersem yalnız gitmem. Birilerini de yanımdan götürürüm" dediğini iddia eden Özmen, daha fazla direnemeyeceğini ve Gökçek'in istifa edeceğini söyledi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol