“GENÇLER O GÜNLERİ GÖRECEK“

Son olarak Aksaray'da Erdoğan'ın sofrasına konuk olmasıyla gündeme gelen tarihçi Kadir Mısıroğlu, " Gençler o günleri görecek" dedi.

04 Ekim 2015 Pazar 00:36
“GENÇLER O GÜNLERİ GÖRECEK“

İşte o sözler:

" Türkiye, küfürden imana geçişin ara mevsimini yaşıyor. Siz gençler bu gelişmenin kemale erdiği günü göreceksiniz. Ama o gün attığınız bir adıma aldığınız sevabın aynını almak için bin adım atmanız gerekir. Unutmayın mahrumiyet zamanındaki az iyilik nahiliyet zamanındaki çok iyilikten daha iyidir. Bugün Allah yolunda küçük iş İslam'ın galebesindeki büyük işten daha iyidir daha büyük bir kazançtır. Bugünler bitecek defterinize bişeyler yazdırın, torbaya birşey koyun hem gençliğinizden hem de şartların bozukla düzgün arasında karmançorman olduğu bir zamanda. Ayak kayması da kolay düzelmesi de kolay. Bugün tehlike bitmediği için işlerin düzeldiği zamandan daha hayırlı bir zamandır."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.10.2015 01:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
kjhg 2018-04-27 06:41:09

Estoy contento hoy de que obtuve un préstamo de esta compañía legítima después de muchos años de pérdidas financieras y también me timaron en el proceso hasta que conocí a este gran hombre que me ayudó con un préstamo de $ 533,000 y aconsejaré a todos los solicitantes de préstamos para contactar esta empresa por correo electrónico: [email protected], whatsapp en +1 (214) 305-8945.