'FETÖ O HAREKETİ YAPTI ÇÜNKÜ...'

Gazeteci-Yazar Latif Erdoğan, FETÖ'nün ayağa kalk Sakarya dediği son videosunun ne anlama geldiğini anlattı.

19 Ekim 2017 Perşembe 23:53

FETÖ lideri Fethullah Gülen'in son videosunda yeni bir darbe emri verdiğini söyleyen Erdoğan, Beyaz TV'de oldukça dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 

DARBE EMRİ

Gülen'in son videosunda 'Ayağa kalk Sakarya' diyerek ayağa kalkmasını yorumlayan Erdoğan, ' Beden dilini iyi okumak lazım bu tamamen Gülen'in yeni darbe emridir' dedi.

YENİ BİR MESAJ GÖNDERDİ

Gülen'in Türkiye'ye yeni bir mesaj gönderdiğini söyleyen Erdoğan, ' Bu sohbet bu konuşma tamamen bu son mısaraları söylemek üzerine kurulmuştur. Üzerine ne konuşulursa konuşulsun hiç önemli değildir. Konuşmanın sonundaki ayağa kalkma hareketi de özellikle bilerek yapılmıştır. Mizansedir o. Gülen'in hedefi nedir? Neye talip bu adam? Devlete talip. Devlete talip olduğumuz şeylerin dışında her şey angaryadır bizim için diyor açıkça. Daha önce yapılan şeyleri işaretleyerek yol bu, yöntem bu diyor. Bu insan buraya yeni bir mesaj gönderiyor. Çok muhtemeldir ki CIA, MOSSAD gibi uşaklığını yaptığı yerlerden belli garantiler almış. ABD'de de ona bir şans daha vermiş görünüyor. Videodaki sözler, sonrasında yapılan ayağa kalkma hareketi açık bir yeni darbe emridir' ifadelerini kullandı.

HUKUK FAKÜLTELERİNE DİKKAT!
Erdoğan, ayrıca hukuk fakültelerine öğrenci alımlarının da çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, " Şu an bu fakültelere en çok onlar rağbet etmektedir. Çünkü düştükleri yer burasıdır yani yargıdır. Dolayısıyla yine yargı kısmından ayağa kalkmaya çalışacaklardır. Gülen'in sözüdür o çukura nereden düştüyseniz orada çıkmalısınız diye. Yine Adalet Bakanlığı'nın 6 bin civarında personel alımı yapacağı konuşuluyor. Bunu ilk duyduğumda içim cız etti çünkü bukalemun gibi hareket eden bu yapının elemanları bu fırsatı da sonuna kadar kullanmak isteyeceklerdir. Aman ne olacak altı üstü bir gardiyan ya da katip dememek lazım çünkü işin yerinde olan bir gardiyan yeri geldiğinde bir hakim ve savcıdan çok daha fazla faydalı olacaktır bunlara. Bakanlığın eskiden olduğu gibi TSK ya da MİT'e personel alımında yapıldığı gibi yüksek kriterler belirleyip bu tür alımları öyle gerçekleştirmesi gerekir" dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol