FETÖ İmamı 15 Temmuz Öncesi Ve Sonrasını Anlattı!

15 Temmuz hain darbe gecesine dair yaşananlar gün ışığına çıkmaya devam ediyor. Mahrem imam 15 temmuz öncesi ve sonrasında kendi içlerinde neler yaşandığını ayrıntılarıyla anlattı.

18 Ağustos 2020 Salı 00:37
FETÖ İmamı 15 Temmuz Öncesi Ve Sonrasını Anlattı!

İtirafçı mahrem imam Y.D., 15 Temmuz öncesi ve sonrası örgütte yaşananları anlattı.

Örgütle lise yıllarında gittiğim dershanede tanıştım. Üniversite dönemimde 'ev abiliği' yaptım. Okulu bitirdikten sonra öğretmen olarak örgüte ait bir dershanede çalıştım. 17/25 Aralık sonrası dershaneden
çıkarıldım ve FETÖ'ye ait bir yurtta işe başladım. Daha sonra örgüt tarafından Malatya'ya gönderildim. Burada mahrem yapılanma kapsamında TSK'da görevli askerlerle ilgilendim. Bizden sorumlu kişi Fethullah Gülen'in askerlerle ilgilenilmesini çok önemsediğini, ulvi bir görev yaptıklarını, bu yüzden bizlerin çok şanslı olduğunu söyledi.
TOPLANTIYA GELMEYEN ASKERE SIKI TAKİP
Örgüt evinde ve onun haricinde Skype üzerinden iletişim kurarak görüşmeler yaptık. Bu görüşmelerde örgütsel içerikli sohbet yaptık. Eve gelen askerlere Gülen'in kitapları okutuldu. Haftada bir düzenli toplantılar yapılır, gelmeyenler takibe alınır ve gerekirse çalıştıkları yere gidilerek görüşülürdü. İlk zamanlar Skype daha sonra Bylock üzerinden haberleştik. Bylock'u örgütte belli bir yere gelmiş, güven kazanmış kişiler bir başkasına yükleyebiliyordu.
NUMARALAR TELEFONA KODLU KAYDEDİLİRDİ
Askerlerle görüşmelerimizde gizliliğe çok dikkat ettik. Özel durumlarda sokaktaki herhangi birinin telefonunu çeşitli bahanelerle isteyerek askerleri aradığımız oluyordu. Çalıştığım okuma salonunun karşısındaki berberin telefonunu bir iki kez bu amaçla kullandım. Telefon rehberine özel olarak kaydedilecek numaralar kodlu olarak kaydedilirdi. Şöyle ki numaranın son dört hanesindeki her rakam 10'dan çıkarılarak yazılırdı. Birbirimize 'devrem' diye hitap ediyorduk. Kesinlikle 'abi' ya da 'hocam' diye hitap etmek yasaktı.
GÜLEN'DEN SABREDİN MESAJI
2016 mart ayından sonra örgütsel faaliyetlerimizde hissedilir şekilde azalma oldu. Sorumlu olduğumuz askerler eve gelmemeye başladı. Bu durumu benden sorumlu olan kişiye ilettiğimde 'işleri yoğundur bu sıralar böyle' cevabını verdi. Yine 2016 mart ayında sorumlumuz olan Kemal isimli kişi Bylock'ları telefonlarımızdan silerek cihazlarımızı sıfırladı.
Askerlerin eve gelmemesini, Bylock kullanımının durdurulmasını 15 Temmuz darbe girişimine hazırlık safhası olarak düşünüyorum. Ama bizim yönetim kadrosunun toplantısı devam etti. Bu sohbetlerimizden birinde Kemal bize 'Güzel günler yakın, bugünler de geçecek' diye Fethullah Gülen'in mesah gönderdiğini söylemişti.
ARKADAŞIM ARAYINCA HABERDAR OLDUM
Darbe girişiminden arkadaşım arayınca haberdar oldum. Gece saat 03.00 sıralarında bizden sorumlu kişi tanımadığım sivil kıyafetli askerlerle eve geldi. Darbe girişiminde sonraki ilk cuma günü evde toplantı düzenledik. Bizden sorumlu kişi toplantıda, "Darbe girişimini bizimkilerden bazıları yapmış, artık askerlerinizle görüşmüyorsunuz, aramıyorsunuz" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.08.2020 06:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol