'FETÖ İLE MÜCADELEDE AKP'YE GÜVENMİYORUM'

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Ömer Turan, FETÖ ile mücadelede AKP, Yıldırım ve Yazıcı'ya güvenmediğini söyledi.

29 Haziran 2017 Perşembe 00:34

Yandaş medyadaki kavga artarak devam ediyor. AKP kongresi sonrasında Hayati Yazıcı'nın güçlendiğini ileri sürüp, bu durumun AKP'nin çöküşüne yol açacağını iddia eden Ömer Turan, sert mesajlar vermeye devam ediyor.

Turan, twitter hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınındaki ekipten dolayı kendisine ulaşmanın çok zor olduğunu belirtirken, FETÖ ile mücadele noktasında AKP, Hayati Yazıcı ve Binali Yıldırım'a güvenmediğini söyledi.Turan, AKP'ye yönelik çok sert ifadeler kullanırken, "AKP ve yakın çevresi Reis'i lekeliyor" ifadelerini kullandı.

İşte Ömer Turan'ın tweetleri:

Fetöyle mücadele de sadece Erdogan ve ona sadık bir kaç kişiye güveniyorum. Bunların dışında hiçkimseye güvenmiyorum. Malesef durum bu.

1. Erdogan BB müşaviri Ali İhsan Sarıkoca'nın Adil Öksüzü kurtardığını kesinlikle bilmiyor. Bilse, Sarıkoca bir saniye o koltukta duramazdı.

2. Erdogan'ın çevresi öyle bir örülmüş ki, kriptolar hakkında hiç bir bilgi Erdogana ulaştırılmıyor. Elekten geçiriliyor, ulaştırılmıyor.

3. Erdogan'ın etrafı koza gibi o kadar örülmüş ki herkesin bildigi bilgiler bile ona ulaşamıyor. Gönderilen raporlar sümen altı ediliyor.

4. Fetöyle mücadele için kurulan Bimer'in başına bile fetöcü biri getirilmiş, bunun daha ötesi var mı? Durum bu kadar vahim.

5. Fetöyle mücadelede Erdogana ne kadar çok güveniyorsak, AK partiye, Ataş-Yazıcı ikilisine hatta Binali beye o kadar güvenmiyoruz.

6. Mevlam Erdogan'ı korusun, onun yar ve yardımcısı olsun. Tam manasıyla yalnız, tam manasıyla etrafı örülmüş, buna rağmen destan yazıyor.

7. Erdogan ve fetöyle mücadelenin önündeki en büyük engel Yazıcı-Ataş ikilisinin şekillendirdiği AK parti ve teşkilatlar.

8. Ülkenin Erdogana ihtiyacı var. Erdogan'ı AK parti ve teşkilatların şerrinden korumak gerekir. Partinin Erdoganı lekelemesini engelleyelim

9. Bana, hocam niye Reise söylemiyorsunuz da, açıktan yazıyorsunuz diyenler; kardeşlerim, hiç bir notumuzu, bilgimizi ulaştırmıyorlar.

10. Görüştürmüyorlar, raporları alıp sümen altı ediyorlar, Reise göstermiyorlar. Reisin tüm etrafı koza gibi örülmüş, 3 çemberle örülmüş.

11. Hasan Doğan, Muhsin ve bir kaç danışman ellerinden geleni yapıyorlar ama onlarda çok azınlık bir yere kadar yetişebiliyorlar maalesef.

12.Sadece Reis'in degil Başta Emine hanım olmak üzere tüm yakınlarının da etrafı çevrilmiş, koza gibi örülmüş.İnanın bunu aşabilmek imkansız

13. Mesela Reise bizimle ve bizim gibi olanlarla ilgili verilen raporlar hep olumsuz. Hiç bir şey bulamazlarsa, meczup diyor.

14. Reisin 4 yaverinin 4'ü de fetöcü çıkmadı mı? Sözde bunlar incelenmişti? Kim yaptı o güvenlik soruşturmasını? O kişiler hala orada mı?

15.Reis'in etrafında kim samimi? Alın size ip uçu; 15-16 temmuzda Reisin yanında olanlar, İstanbula indiğinde alanda olanlar.İşte bu isimler

16. Tekrar diyorum: AK parti ve yakın çevresinin Reisi lekelemesine kesinlikle müsade edilmemeli. Bu ülkenin, milletin Reise ihtiyacı var.AK parti tabanı; Yazıcı-Ataş ikilisi ve ekipleri AK partiyi bitirdiler. Şimdi de Reisi bitirmeye çalışıyorlar. Buna müsade edecekmisiniz?

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol