FETÖ'DEN YENİ TARİH: 26 ARALIK...

Gündemden düşmeyen FETÖ tehlikesi hakkında çılgın bir iddiayı  yazar Dilipak "Ah bu FETÖ'cüler!" başlıklı yazısında okurlarına böyle duyurdu!

14 Aralık 2016 Çarşamba 18:21
FETÖ'DEN YENİ TARİH: 26 ARALIK...

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ'nün yeni bir kalkışma yapacağı endişesi geçmedi.

FETÖ paranoyasının tavan yaptığı şu günlerde sosyal medyada dolaşan söylentiyi dinci yazar Dilipak ciddiye aldı ve köşesine taşıdı.
Gündemden düşmeyen FETÖ tehlikesi hakkında çılgın bir iddiayı  yazar Dilipak "Ah bu FETÖ'cüler!" başlıklı yazısında okurlarına böyle duyurdu:

YENİ BİR TEZGAHIN PEŞİNDELER

"Yine bunlar yeni bir tezgahın peşindeler. “26 Aralık’ı bekleyin” diye fısıldaşıyorlar.. Her seferinde yeni bir tarih, yeni bir iddia, yeni bir umut. Medyumlar ordusu hazır kıta, hemen harekete geçiyor.

Farkında mısınız ablalara hâlâ tam olarak dokunulmadı. Kadınlarda aidiyet duygusu daha yüksek.. Ablalar ezoterizme daha yakın. Daha çok hipnotik etki altında kalıyorlar.. Cemaat bu anlamda sosyal media ve ablaları kullanmaya devam ediyor.. İstihbarat kanalları da “çenesi düşük” kadınların üzerinden aslında bol bol istihbarat topluyor olmalılar. Hem de sadece MİT değil, herkes.. Ablalar herkes için açık istihbarat alanı. "

"DEVLET DE ÖRGÜT DE SON KOZLARI KULLANMADI"
FETÖ'cülerin sosyal medyadaki söylemlerinin kendilerine olan öfkeyi büyüttüğüne dikkat çeken yazar, yazısını böyle tamamlıyor:
Gülen'in Kasım planı Zilzal Suresi ve yeni kehaneti
"Madem onlar hep yeni tarihler veriyorlar, ben de tarih vereyim, nisandan sonra görürsünüz gününüzü. Bekleyin ve görün..
FETÖ’cüler de yorulmaya başladılar.. Kendi aralarındaki network eskisi kadar iyi işlemiyor. Şimdi Kur’an Halkaları ya da ev sohbetleri-misafirlik gibi yöntemlerle sınırlı bir haberleşme çabasındalar. Kitaplar çöpe gitti. FETÖ’ye lanet ediyorlar ama, dillerinin ucu ile.. Rüyalarla idare ediyorlar.. Hepsi Erdoğancı kesildi dışa karşı..
Siyaset, bürokrasi, sermaye çevrelerinde bazı önemli abilere dokunulmamış olmasından güç, cür’et ve cesaret alıyorlar hâlâ.. Biraz da onlardan korkuyorlar.. Kimileri de devlet ve örgüt arasında sıkışmış vaziyette. Her ikisinden de korkuyor.. Hangisine sığınsa, öbür tarafın kendilerinden intikam almasından kaygı duyuyor..
Devlet de örgüt de ellerindeki son kozları henüz kullanmadı. 2017’ye şimşek gibi gireceğiz.. Hareketli, sıcak günler yaşayacağız.. Bana sorarsanız gelişmeler, fırtınalı bir günde, çalkantılı bir denizde doğru yönde, ileri doğru.."

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol