'FESAT MOLLASI ÇARPILDI, BELASINI BULDU'

Hocamız Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, kendisi için dillendirilen 'sosyete hocası' tanımlamasının fesat şebekesinin bir ürünü olduğunu, bugün paralel yapı altında bütün foyaları ortaya dökülen şebekenin Kur'an tarafından çarpıldığını söyledi.

11 Kasım 2014 Salı 12:02
'FESAT MOLLASI ÇARPILDI, BELASINI BULDU'
Bu konuyu makalesine taşıyan hocamız şu görüşleri vurguladı:

" ... ‘Sosyete Hocası’ nitelemesi, pislikleri ‘Paralel Yapı’ tartışmalarıyla ortalığa saçılan emperyalist haçlı yamağı fesat şebekesinin beni etkisiz kılmak için kullandığı şeytanî bir karalama tabiridir. Bir yandan bana devrin cumhurbaşkanı ile birlikte ‘Halkla İletişim’ ödülü verdiler, bir yandan da fesat tezgâhları işleterek itibarımın altını oymaya çalıştılar.

Ben, bütün varlığım ve gayretimle Kur’an’a hizmet ettim, onlar beni etkisizleştirmek için ‘sosyete hocası’ diye sürekli karaladılar. Ben de onları Kur’an’a havale ettim. Ve Kur’an onları çarptı, belalarını verip dünya âleme rezil etti.

Fesat şebekesi, bize yakıştırdığı tabir yüzünden çok beddua aldı. O beddualar, yerine ulaştı. Fesat şebekesinin, on yıl boyunca Atatürk Cumhuriyeti’ni yıkmak ve Türk Ordusu’nu tasfiye etmek üzere, saltanat dinciliği ve haçlı emperyalizmle oluşturduğu işbirliği, çıkar çatışmaları yüzünden dağıldı ve bu iki karanlık yapı birbirlerini yıpratmaya başladı.

‘Sosyete hocası’ nitelemesine karşı bir söylem geliştirmiştim: ‘Fesat Mollası’. Fesat Mollası, fesat şebekesinin takkeli başı için kullanılmıştır. Bu şebekede her şey, emir-komuta zinciri içinde gerçekleştirildiğinden, beni nitelemede kullandıkları o tabirin mucidi de şebekenin başıdır. Bunu yıllar önce kendilerine de söyledim ve bu zulme son vermelerini rica ettim. Ne fayda! İtham ve iftira dozunu daha da arttırdılar."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.11.2014 10:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
hediye ormanci 2014-11-11 12:37:33

Sayin hocam siz benim icin kimsenin karalayamayacagi kadar aydinliksiniz , o kesimin hesaplari aydiligi gormeyen ruhlara gecer. Yolunuz her daim aydinlik ve durustluk olsun.Allah'a emanet olun.

Avatar
zehra avcı 2014-11-11 19:58:41

Cok haklisiniz hocam. Rabbim haklinin ve dogrunun yaninda.

Avatar
suleyman demırbağ @hediye ormanci 2014-11-12 01:40:05

sayın hocam ben bır hemşerın olarak senınle gurur duyuyorum bu namertlere haddını şimdiyekadar bıldırdın allah sana uzun ömür versın ki belkı sayende bunlardanda tövbe edıp imana gelenler olur ağzına yuregına sağlık.

Avatar
tural korkmaz@hotmail 2014-11-11 13:42:42

Güzel şeyler hocam ağzına sağlık

Avatar
serpil saral 2014-11-12 20:03:42

Kitap der ki..."onlar tuzaklarını kursunlar, Allah'ın katında o tuzaklara karşı daha büyük tuzaklar var"......

Avatar
nigar yigiit 2014-11-19 15:33:47

Hacam butun yorum.larinizi yazilarinizi hayranlikla izliyorum sizi dsha cok ekranda gormek istiyorum cunku sizden o kadar vok sey ogrendim.ki size minnettarim saygilar hocam Allah omur versin size hurmetler...

Avatar
nigar yigiit 2014-11-19 15:36:24

Hacam butun yorum.larinizi yazilarinizi hayranlikla izliyorum sizi dsha cok ekranda gormek istiyorum cunku sizden o kadar vok sey ogrendim.ki size minnettarim saygilar hocam Allah omur versin size hurmetler...

Avatar
Muhsin Sağlam 2015-02-13 01:04:30

Hocam yıllar önce din tacirlerini anlattınız tesbitleriniz doğru çıktı ve daha bir sürü cemaat tarikat parayı karunlaşmayı seçmiş durumda gerçek islamiyeti hiç bir grup yaşamıyor hangisini araştırdıysam hepsinden pis kokular geliyor en çok rahat olduğum cemaat ortamı camiler çünkü camiye gelenler karma bazı cemaatlerden tek tük gelenler oluyor cuma günleri karma olarak daha fazla diğer günleri de kendi iradesiyle gelenler daha dazla oluyor dindar insanlar paraya mala yakışmıyor parayı bulunca doyumsuz oluyor bunun sebebi ne ? Benim aklıma şöyle bir şey geliyor inançlı insanlar malı biriktiriyorlar biriktirdikce mal sevgisi ağır basıyor dindar olmayanlar ise dünyaya bir dahamı geleceğim hayatımı yaşamalıyım gezip eğlenmeliyim tatile gitmeliyim zaten dindar olmayana her şey mubah biz de iki arada kalmışız ne fazla dindar olup mal biriktiriyoruz ne de dünya zevklerini yaşıyoruz tek tesellimiz kimseyi sömürmeden geçiniyoruz sizin din tacirlerini eleştirmeniz çok yerinde fakat birde din karşıtları var onları neden eleştirmiyorsunuz bu gün din adına yanlış yaptıklarımızın en büyük sebebi din karşıtları birazda onlardan bahsederseniz çok memnun oluruz.