'ERGENEKON LİSTESİNİ ÖCALAN HAZIRLADI'

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ı 8 ay boyunca sorgulayan emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Ergenekon listesini hazırlayan kişinin Abdullah Öcalan olduğunu iddia etti.

06 Eylül 2016 Salı 11:57
'ERGENEKON LİSTESİNİ ÖCALAN HAZIRLADI'

Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ı İmralı’da 8 ay boyunca sorgulayan emekli Albay Hasan Atilla Uğur, CNN TÜRK’te Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan’ın konuğu oldu, FETÖ ve PKK’yla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ergenekon operasyonuyla ilk tutuklananlar arasında bulunan Hasan Atilla Uğur, tutuklu bulunduğu Tekirdağ Cezaevi’nde kendisini ifadeye çağıran Ergenekon savcısı Zekeriya Öz ile arasında geçen bir konuşmayı anlattı. Uğur, “Zekeriya Öz bana bir liste gösterdi. O yazıyı yazan Abdullah Öcalan’dı. Ve orada ‘derdest edilecek kişiler’ bölümünde benim ismim ile başka isimler de vardı. Engin Alan Paşa’nın ismi de o listedeydi” ididasında bulundu.
BAHOZ ERDAL’I KORUMASI ÖLDÜRDÜ
Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, PKK’nın üst düzey yöneticilerinden ‘Bahoz Erdal’ kod aldı Fehman Hüseyin ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Uğur, Bahoz Erdal’ın korumasının satın alınarak öldürüldüğünü söyledi.
 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.09.2016 09:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol