'ERDOĞAN'IN HABERİ VARDI...'

Duasını aldığı Mahmut Ustaosmanoğlu adına yaptırılan “Mahmud Efendi Külliyesi’nin yıkımının Erdoğan’ın bilgisi dahilinde yapıldığı öne sürülüyor.

20 Ocak 2016 Çarşamba 16:08
'ERDOĞAN'IN HABERİ VARDI...'

 Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanlığı seçiminden önce İsmailağa Cemaati Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nu Çavuşbaşı’ndaki evinde ziyaret ederek duasını almıştı. Şimdi duasını aldığı  Mahmut Ustaosmanoğlu adına yaptırılan “Mahmud Efendi Külliyesi’nin yıkımının Erdoğan’ın bilgisi dahilinde yapıldığı öne sürülüyor.

Geçen yıl inşaatına başlanan Beykoz Çavuşbaşı’ndaki “Mahmud Efendi Külliyesi” hakkında yıkım kararı verildiği Marifet Derneği tarafından açıklanmıştı. Bu açıklamanın ardından Külliye’nin olduğu yerde polisler eşliğinde savcılar keşif yapmıştı.

İsmailağa cemaati içinde hükümet karşıtı kanat olarak bilinen Marifet Derneği, Facebook hesabından “Mahmud Efendi Külliyesi”nin yıkılacağı yönündeki kararla ilgili yeni bir videolu açıklama yaptı. Marifet Derneği’nin önde gelen hocası, “Cumhurbaşkanı’nın Külliyenin yıkım kararından haberi var mı?” evet yanıtını verdi.

İşte o açıklama;

“Cumhurbaşkanımızın bu olaydan haberi vardır diyebiliyoruz”

-Biz aldığımız duyumlar çerçevesinde olayı Cumhurbaşkanlığı makamına taşıdık 6 Ocak Çarşamba günü. Cumhurbaşkanı’nın daha önce ‘Bana bu yoldan ulaşın’ dediği danışmanı vasıtasıyla olayı Cumhurbaşkanlığı makamına ulaştırdık. Cumhurbaşkanımızın bu olaydan haberi vardır diyebiliyoruz. Diğer iddia da olayın Cumhurbaşkanlığı ile yapılan bir görüşmeden sonra geldiğiyle alakalı. Bu kamuoyunun takdiridir.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.01.2016 16:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol