'ERDOĞAN KAÇMA PLANLARI YAPIYOR...'

'Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan başta olmak üzere Erdoğangiller, seçim sonuçlarını beklemeden kaçma planı yapıyorlar.'

06 Eylül 2017 Çarşamba 00:32

BğımsızGazete Yazarı Temel Sağıroğlu şok bir yazı yazdı. Sağıroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve destekçilerinin 2019 seçimlerini dahi beklemeden ülkeyi terkedecekleri iddiasında bulundu. Yorumu size tabiki size ait!

" Bu güne kadar sizlerle paylaştığım tek bir makalem de bile hayal ürünü olan bilgisiz, belgesiz, kanıtsız, mesnetsiz veya dayanaksız iddialarla şişirme habere rastlayamazsınız.

Kâhin, medyum veya falcı değilim. Umut taciri hiç olmadım. Bu güne kadar hiç bir öngörülerimde yanılmadım. Bu nedenle okuyucularımı da yanıltmadım, tekzip edilmedim, hakkımda yalan haberden dolayı soruşturma veya dava açılmadı.

Bir defa daha tarihe not düşüyorum. 04.09.2017 (saat 12:35)

Bugün, yarın, bu hafta, bu ay, bu yıl, gelecek yıl veya planlandığı şekli ile 2019 tarihinde, fark etmez. Genel Seçimler yapıldığı gün iktidarda bulunanların, birçoğu seçimlerin sonuçlarını dahi beklemeden yurt dışına kaçacaklar.

Bu bir iddia veya sav değildir. Adımın Temel Sağıroğlu olduğu kadar eminim ve % 100 gerçektir. Muhteremler kaçmanın hazırlığını yapıyorlar. Son bir kaç vurgunla muhteşem bir final yapmanın peşindeler.

Bu yüzden sahtekârlıkta ve yolsuzlukta sınır tanımıyorlar. Artık yandaşlarına sağladıkları rantlardan hatırı sayılır tutarlarda hediyeler(!) istiyorlar. Almanya, Fransa, Belçika, Avusturalya‘da gayrimenkuller satın alıyorlar. Şimdi den ailesini ve çocuklarını yurt dışına çıkaranlar olduğu bile söyleniyor. Artık vurgunlar açık ve aleni yapılıyor.

Mesela;

Örgün eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin sayısı 2016-2017 eğitim öğretim yılında 1 milyon 5 bin 380 olarak açıklandı. Bunlardan % 68 i ailelerinden ayrı ve başka illerde görev yapıyorlar.

Öğretmenler için her yeni öğretim yılında eğitime başlamadan önce seminerler veriliyor. Bu yıla kadar seminerler öğretmenlerin yaz tatilini geçirdiği İllerde verilmekteydi. Ama bu yıl kurban bayramından 2 gün önce öğretmenlere: “Bayram sonu görev yerlerinizde olacak ve bu semineri görev yerlerinizde alacaksınız” diye talimat gönderildi.

Altını çizerek tekrar ediyorum. 1 ay veya 15 gün değil. Kurban bayramından 2 gün önce. Yaklaşık 680 Bin öğretmen bu anlamsız emir karşısında dönüş için bir anda ulaşım araçlarına yüklendi. Aslan payını ise THY aldı. Türk Hava Yolları 315 bin öğretmene normalde 60 -100 TL olan uçak biletlerini 600 – 700 Türk Lirasından sattı.

 Daha önce Kanun Hükmünde Kararname ile RANT Fonuna alınmış olan Türk Hava Yolları birdenbire 157 Milyon TL ekstradan kar elde etti. Merak edilen konu ise bu kârdan kime ne düştü. 500- 700 Bin TL değerindeki saatlerin neden hediye olarak verildiğini böylece daha iyi anlamış olduğumuzu umuyorum.

Ethem Sancak grubu batan gemiyi ilk terk edenlerden olmak istedi. Ama bizzat saraya çağrıldı ve kulağı çekilerek ayar verildi. “Çıkmayan candan ümit kesilmez” denildi. Star Gazetesi orijinal ayarlarına döndü. 04. 09,2017 tarihli manşetini ‘’Altay tankı ve Türk Uçak Gemisi 2020 yılında Türk silahlı Kuvvetlerinin envanterinde olacak’’ diye attı. Ama tarihlere dikkat!

TANK – 2020 / UÇAK GEMİSİ – 2021

Yani seçim sonrası. Böylece AKP’nin 2019 seçimlerinde kullanacağı propaganda belli oldu. Bunlar iktidarın son çırpınışları. Çıkmamış candan beklenen umut. Ama aynı zamanda halka yapılmış en büyük hakaret. Bir nevi küfür. Yüce Türk Milletine “sen aptalsın” demenin hayasız şekli.

Mars gezegenine uzay aracı gönderen Amerika Birleşik Devletleri ile onunla yarışan Rusya Uçak Gemilerini minimum 5 yılda denize indirebilecek teknolojiye sahipler. Bundan daha kısa sürede envanterlerine yazmaları söz konusu bile değil.

Türkiye’nin bunu 3 yıl içinde yapacağını söylemek ve halkı buna inandırmaya çalışmak şerefsizliğin, haysiyetsizliğin ve karaktersizliğin Neptün gezegenindeki zirve noktasıdır.

Almanya yedek parça vermediği için çalışmayan tank sayımız faal olarak çalışan tanklarımızın iki katı kadardır. Bu tankları onarma teknolojisine bile sahip değilken 2020 yılında tank yapacağım iddiasında bulunmak kendi vatandaşlarının aklıyla dalga geçmektir. Onların zekâlarını aşağılamaktır.

Freni patlak kamyon misali ilerliyorlar. Çaresiz ve umutsuz bir şekilde önlerine çıkacak ilk virajda uçacaklar. Bizlere düşen görev ise uçuş sonrası inecekleri yeri şimdiden hazırlamak. Silivri doldu, ama boşaltılır. Endişeye mahal yok."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.09.2017 01:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol