ERDOĞAN'I ÇÖKERTME PLANINI AÇIKLADI!

Gerici Akit'in yazarı Abdurrahman Dilipak "Erdoğan'ı efsanevi mitoloji kahramanına dönüştürüp çökertmeye çalışacaklar" dedi...

24 Mayıs 2017 Çarşamba 01:24
ERDOĞAN'I ÇÖKERTME PLANINI AÇIKLADI!

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, 998 gün sonra tekrar AKP'nin başına geçen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la ilgili olarak "AK Parti’ye gelince, Erdoğan’ı efsanevi bir mitoloji kahramanına dönüştürmeye çalışacaklar..  Beklentiyi daha da büyütüp, talebi karşılanamayan halkı sükûtu hayale uğratacaklar" diye yazdı.

"Sonuçta Erdoğan’ı önce paratonere çevirdikten sonra başarısızlığa uğratıp, bu hareketi de böylece kendi içine çökertmeye çalışacaklar" diyen Dilipak, "Dışarıdan vuramadılar, işi içeriden halledecekler. Aman dikkat!" görüşünü dile getirdi.

Dilipak'ın "Peki, şimdi sırada olan ne?" başlıklı yazısından bazı bölümler şöyle: 

"Yeni Atılım Dönemi"nden söz ediliyordu. "Demokrasi, Değişim ve Reform" vadediliyordu. Bunun hangi oranda gerçekleştirileceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz..

Aman hemen söyleyeyim, hakkında FETÖ’den soruşturma açılmış, daha partiye yeni üye olmuş birini MKYK aday listesine adını yazıp seçtiren birini bulup, partiden ihraç etmezseniz bu iddia sadece bir slogan olarak kalacaktır.. Bu ihaneti kim yaptı Erdoğan’a, Erdoğan buna göz yumacak mı?

(...)

Bu coşku, AK Parti içindeki AKP’lilere verilen bir mesaj olmuştur aynı zamanda! Ama tek gerçek bu değil.. 

Şimdi, yollar, havaalanları, köprüler, tanklar ve tüfeklerden daha değerli şeyleri öncelemeliyiz. Elbette bunlar da önemli.. Ve bu alanda eski ile kıyaslanamayacak kadar güzler işler yapıldı ve bundan sonra da devam edecektir inşallah. Onlar da olacak. Onlar buğday hesabı idi. Biz şimdi, o Yunus’u Yunus yapan değerlere yönelmeliyiz belki de..

Tabi bunlar dışarıdan söylendiği, düşünüldüğü kadar kolay şeyler değil. İç dengeler, dış dengeler, hesaplar, görünmeyen gerçekler var. Ama her şeye rağmen ilkesel olarak teorik bazda da olsa bazı şeyler söylenebilir.. Bu arada, tekrar söylüyorum. Tayyib Erdoğan da içimizden biri.. Allah yardım etti de bu günlere geldik.. Ama yarın ne olur bilmeyiz.. 

Bir gün o da bizler de gideceğiz, ama hayat devam edecek..

(...)

Yeni plan belli oldu. Trump, Suudi Arabistan’da CENTO benzeri, aralarında kendilerinin de olduğu İslam ülkeleri arasında yeni bir savunma teşkilatı için düğmeye bastı. Suudi Arabistan’la 250 milyar dolarlık silah satış anlaşması imzaladı. Bir başka ülke üzerinden de İran’a silah satışı yapılıyor.. Kore ve Japonya’ya silah satılıyor.. Birileri cehenneme odun taşımaya devam ediyor. Bunun anlamı şu, ABD onların deyimi ile Uzak Doğu’da Kuzey Kore’ye vurmaya hazırlanıyor. Ortadoğu’da İran ve Suudi Arabistan’ı savaştırmaya hazırlanıyor.. Sonuçta İran ve Suudi Arabistan’ın bölünmesi ile sonuçlanacak bir süreci başlatacaklar. Yani BOP’un hedefindeki 22 ülke yeniden masada..

Erdoğan ve AK Parti’ye gelince, Erdoğan’ı efsanevi bir mitoloji kahramanına dönüştürmeye çalışacaklar..  Beklentiyi daha da büyütüp, talebi karşılanamayan halkı sükûtu hayale uğratacaklar. Sonuçta Erdoğan’ı önce paratonere çevirdikten sonra başarısızlığa uğratıp, bu hareketi de böylece kendi içine çökertmeye çalışacaklar. Dışarıdan vuramadılar, işi içeriden halledecekler.. Aman dikkat! Selam ve dua ile.."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.05.2017 02:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Abidin Yaman 2017-05-24 09:07:42

Tanrım bu silüeti lütfen ne benim ne de sevdiklerimin karşısına çıkarma ne olur! Hele karanlık ortamlarda.. zaten yeterince karanlık..