DÜNYACA ÜNLÜ İSLAM ALİMİ GELİYOR!

Dünyaca Ünlü İslam Alimi Şeyh Khalid Yasin, bakın ne için İstanbul'a geliyor.

19 Eylül 2013 Perşembe 15:19
DÜNYACA ÜNLÜ İSLAM ALİMİ GELİYOR!

 Suriye ve Türkiye'de yaşayan muhacir ve mültecilere yönelik eğitim barınma, sağlık hizmetleri alanlarında faaliyetlerde bulunmak amacıyla kurulan Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, faaliyetlerini daha etkin bir şekilde gerçekleştirmek amacıyla düzenleyeceği açılış töreni etkinliği, 21 Eylül Cumartesi Günü, Haliç Kongre Merkezi'nde birçok sivil toplum kuruluşu ve yardım derneklerinin temsilcilerini buluşturacak.

Sosyal yardımlaşma konusunda konuşmaların yapılacağı etkinliliğin ev sahipliğini Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sami Dağistanlı yapacak. Etkinliğin en önemli konuğu ise Sosyal Yardımlaşma konulu bir konferans verecek olan Dünyaca Ünlü İslam Alimi Şeyh Khalid Yasin olacak. Yasin, İslam'da yardımlaşmanın önemini Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in hayatından örneklerle katılımcılara aktaracak. Yasin'in, Türkiye'ye gelecek olması, tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'deki hayranlarınca da sevinçle karşılandı.

İHA





Son Güncelleme: 19.09.2013 15:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
ERGIN ETIK 2013-09-20 06:48:01

bu kisinin mal varligi hayatinda hic denetlenmismi? denetlebdigini sanmiyorum;tipki bizdekiler gibi; sen ver parayi mallarin cebi dolsun!