DÜN DÜNDÜR...

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı için gazetecilere açıklamalarda bulundu.

22 Aralık 2015 Salı 01:05
DÜN DÜNDÜR...

 AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı için gazetecilere açıklamalarda bulundu. İsrail ile anlaşma yapıldığı haberlerine değinen Ömer Çelik şunları söyledi.

“İsrail Devleti Türkiye’nin Dostudur”

“Kesin anlaşma yok, henüz imza atılmış bir şey söz konusu değil. Bir taslak üzerinde çalışılıyor. Kuşkusuz, İsrail devleti ve İsrail halkı, Türkiye’nin dostudur. Şimdiye kadar ki eleştirilerimiz, İsrail hükümetinin aşırı davranışlarına, meşru görmediğimiz davranışlarına dönüktür” dedi.
İsrail Türkiye’nin dostudur diyen Ömer Çelik, Mavi Marmara gemisine saldırı olduğu dönemde Meclis’te en sert konuşmayı yapan isimdi.


ömerç

“İsrail Nazilerin Safındadır”

2 Haziran 2010 tarihinde Meclis Genel Kurulu’nda konuşan AKP Adana Milletvekili Ömer Çelik, İsrail’i, Tevrat’tan yaptığı ”Lanet olsun öfkenize, şiddetlisiniz. Lanet olsun gazabınıza çünkü zalimsiniz” alıntısıyla eleştirmişti. Çelik, ” İsrail, Akdeniz’de Hz. Musa ile savaşmaktadır, Hz. Musa’ya saldırmıştır, firavunun tarafında yer almıştır. O gemide, Nazi soykırımından kurtulmuş bir Yahudi de vardı. İsrail, Yahudi olduğu için acı çekmiş o kişiye de saldırmıştır. Bugün İsrail, Yahudilere soykırım uygulayan Nazilerin safındadır, alması gereken ceza da Nazilere verilen cezanın aynısı olmak zorundadır.” demişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 22.12.2015 11:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol